Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Με “όπλο” την άμυνα”

“Με “όπλο” την άμυνα”

koutalianos

koutalianos
Ο Κολοσσός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενος από δύο τεράστιες νίκες απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να συνεχίσει τα επιτυχή αποτελέσματα και στη δύσκολη έδρα του Ρεθύμνου, όπως δήλωσε και ο βοηθός του τεχνικού των Ροδιτών, Μιχάλης Κουταλιανός, που συμπλήρωσε πως για να γίνει αυτό πρέπει οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά:

“Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια άκρως μπασκετική και δυνατή έδρα. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση για 40λεπτά. Η ομάδα του Ρεθύμνου είναι πολύ καλή και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη μετά την αλλαγή προπονητή αφού όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί μια αλλαγή προπονητή. Θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και έτσι θα πρέπει να είμαι εξαιρετικά προσεκτικοί“.

Από την πλευρά του, ο Μπαμπάλε Όσμπι υπογράμμισε: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα μπροστά στο κοινό της. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και χρειάζεται να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τα καταφέρουμε. Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας έτσι και κόντρα στο Ρέθυμνο όλα θα αρχίσουν για εμάς από την άμυνα μας. Αυτό είναι το “όπλο” μας και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να σταματήσουμε τον ρυθμό του Ρεθύμνου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…