Κεντρική NBA Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Ντάρβιν Χαμ - ΛεΜπρον Τζέιμς Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς

Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς, με άλλον έναν αποκλεισμό από τους Νάγκετς στα playoffs. Η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στους πρωταθλητές, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από μία νίκη.

Η χρονιά για τους 17 φορές πρωταθλητές ΝΒΑ ξεκίνησε με έναν τίτλο, καθώς έγινε η ομάδα που κατακτά το πρώτο κύπελλο του ΝΒΑ, όμως όλοι ήξεραν πως αυτό που μετράει πιο πολύ είναι το πρωτάθλημα. Η γρήγορη έξοδος από τα playoffs και συγχρόνως το κακό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια (σ.σ τερμάτισαν στην 7η θέση), όπου και τους έφεραν αντιμέτωπους με τους Νάγκετς, φέρνει τον προπονητή της ομάδας Ντάρβιν Χαμ σε δύσκολη θέση.

Αστεράκι υπάρχει και στην περίπτωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μετά το τέλος του Game 5 με τους Νάγκετς ο ΛεΜπρόν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Λέικερς. Σύμφωνα όμως με τον έγκυρο δημοσιογράφο Σαμς Τσαράνια, οι «λιμνάνθρωποι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και μαξ τριετές συμβόλαιο στον «βασιλιά» ύψους 164 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα πάλι με τον ίδιο ρεπόρτερ, ήδη οι Λέικερς άρχισαν να σκέφτονται το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του L.A θέλει να κάνει το όνειρο του ΛεΜπρόν πραγματικότητα, να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του Μπρόνι και σκέφτονται να τον επιλέξουν στο Draft του καλοκαιριού. Μάλιστα από τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ, το όνομα του Τρέι Γιανγκ είναι πιθανό να απασχολήσει τους Λέικερς το καλοκαίρι, καθώς το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ στους Χοκς είναι στον «αέρα».

Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα να κάνουμε εικασίες και να βγάζουμε συμπεράσματα, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν αλλαγές στους Λέικερς, με την ομάδα να θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Άρης – Προμηθέας 89-85

Σπουδαία νίκη για τον Άρη, σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση. Μπορεί ο Άρης να απώλεσ…