Κεντρική Γ' Εθνική Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

savvas katsounis niki amarousiou jpg

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί

Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στον πάγκο της και τη νέα σεζόν η Νίκη Αμαρουσίου. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος την οδήγησε φέτος μέχρι και στα playoffs ανόδου της National League 2.

Αναλυτικά:

«Ο Σάββας Κατσούνης συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου το 2024/25

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σάββα Κατσούνη, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο επόμενο πρωτάθλημα της National League 2.

Ο έμπειρος προπονητής έχει δουλέψει στο παρελθόν σε ομάδες όπως οι Ζωγράφου, Παγκράτι, Πεντέλη, Χολαργός, Παπάγου, Αετός, Λιβαδειά, Αιγάλεω, Κορωπί και Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

Πλέον θα συνεχίσει να κοουτσάρει τη Νίκη Αμαρουσίου, την οποία οδήγησε φέτος στα play offs ανόδου, τερματίζοντας στην έκτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο με απολογισμό 12 νίκες – 10 ήττες.

Μετά τη συμφωνία των δυο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο Σάββας Κατσούνης ανέφερε στο nikiamarousiou.gr: «Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ένα σωματείο στο οποίο μπορεί να δει κανείς τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον πρόεδρο, τον Αντώνη Τσέκενη και θεωρώ ότι έχουμε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα. Έχουμε, δηλαδή, την ίδια οπτική σε πολλά ζητήματα. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα. Πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική. Θα φτιάξουμε ένα σύνολο που κατ’ αρχήν, θα προπονείται. Γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα πέρσι ήταν αυτό, ότι δεν προπονούμασταν κανονικά. Θα παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα δουλεύει, που θα έχει έναν κοινό στόχο, με κίνητρο να γίνεται καλύτερη και να βελτιώνεται συνέχεια ώστε να πετύχει κάποια πράγματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Αν κάνουμε όλα τα παραπάνω, είμαι βέβαιος ότι η Νίκη Αμαρουσίου θα παρουσιάσει καλή εικόνα και θα μπορέσει να κοιτάξει για το κάτι παραπάνω. Επίσης, θα γίνει μια ανανέωση. Πρέπει να “χτιστεί” μια ομάδα που θα έχει προοπτική για τα επόμενα 2-3 χρόνια ώστε να πετύχει κάτι καλό».

Ο έμπειρος κόουτς έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τη Νίκη Αμαρουσίου: «Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό. Μπορώ να πω ότι η ομάδα ήταν πολύ προβληματική στο ξεκίνημα. Η εικόνα της Νίκης στις αρχές της σεζόν ήταν πραγματικά κακή… Σε σημείο να αμφιβάλλουμε ακόμα και για την παρουσία μας στα play outs! Παρ’ όλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου, η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά. Καταφέραμε να αποφύγουμε τα play outs και να μπούμε στα play offs για την άνοδο. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι το ταμείο είναι θετικό. Παρ’ όλα αυτά, εγώ μένω με το παράπονο ότι η Νίκη Αμαρουσίου θα μπορούσε να πετύχει το κάτι παραπάνω στα play offs. Και πάλι όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ατυχίες αφού τραυματίστηκαν σημαντικοί παίκτες στο φινάλε της σεζόν όπως ο Καραμπάτσος και ο Θεοδοσίου. Είναι αλήθεια ότι όλα τα παιδιά είχαν πιεστεί πολύ μέσα στη χρονιά και δεν καταφέραμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα»».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πικέρμι – Ηλυσιακός 60-58

Το 2-2 έκανε το Πικέρμι. Σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι, λόγω καθυστερήσεων και τεχνικ…