Κεντρική Διεθνή “Διαζύγιο” με Βορόνοφ

“Διαζύγιο” με Βορόνοφ

evgeny-voronov-cska

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Εβγκένι Βορόνοφ ο οποίος δεν υπολογιζόταν ουσιαστικά από τον Έτορε Μεσίνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τριούμφ.

Ο 28χρονος άσος αγωνιζόταν στην “ομάδα του στρατού” από το 2011 ωστόσο η φετινή ισχνή παρουσία του στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ του… άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Έτσι έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει και αναμένεται να είναι “Λευκορώσος” τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Ο Βορόνοφ έδωσε το “παρών” σε 4 αγώνες για την βαλτική λίγκα έχοντας μέσο όρο 1,5 πόντους. Συνολικά ο Ρώσος γκαρντ έπαιξε σε 83 ματς με την φανέλα της ομάδας της Μόσχας με μέσο όρο 3,1 πόντους.

Το “διαζύγιο” ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα του συλλόγου ενώ ο Βορόνοφ τόνισε μεταξύ άλλων γι’ αυτό το “αντίο”:”Φεύγω από την ΤΣΣΚΑ μόνο και μόνο επειδή θέλω να παίζω. Νιώθω ότι έχω την δύναμη και τις ικανότητες να είμαι σημαντικός για μία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αντρέα Βατούτιν, που κατάλαβε την κατάσταση και ικανοποίησε τις επιθυμίες μου. Καλή τύχη στην ΤΣΣΚΑ στο υπόλοιπο της σεζόν. Εις το επανειδείν…».

Ο διεθνής παίκτες κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ρωσίας και δύο τίτλους βαλτικής λίγκας με την ΤΣΣΚΑ ενώ ως μέλος της εθνικής ομάδας πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…