Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με πάθος και θέληση”

“Με πάθος και θέληση”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. O “Δικέφαλος” προέρχεται από ήττα απέναντι στον Κολοσσό και θέλει να επανέλθει στα επιτυχή αποτελέσματα με μια καλή εμφάνιση απέναντι στους “κιτρινόμαυρους“. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στο γεγονός ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του μετά από καιρό και αναφέρθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου ενώ υπερτόνισε τη σημασία του πάθους σε τέτοια παιχνίδια:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό που για πρώτη φορά μετά από καιρό είμαστε όλοι μαζί. Και ο Τσόχλας μπήκε πλέον στο πρόγραμμα και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, μπορεί να βοηθήσει. Κάναμε την προετοιμασία μας και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο Άρης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με αρκετούς έμπειρους παίκτες, αλλά και νέα παιδιά που έχουν ενθουσιασμό και φρεσκάδα. Είναι ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες και θέλει ιδιαίτερα προσοχή από μας και σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού, ώστε να μην τους αφήσουμε να βγάλουν στο γήπεδο τα καλά τους στοιχεία. Έχουμε παίξει ήδη δύο παιχνίδια με τον Άρη, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από εκείνα τα ματς.

Νομίζω ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, είναι σημαντικό να επιβάλεις τον ρυθμό σου σε αυτό το παιχνίδι, όπου όμως εκτός από τα τεχνικά σημεία, παίζει σημαντικό ρόλο η καρδιά και το πόσο πολύ θέλεις να πάρεις τη νίκη. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τον κόσμο για αυτό τον αγώνα, φυσικά και θέλουμε την βοήθειά του και είναι σημαντική, όχι μόνο σε αυτό παιχνίδι, αλλά σε όλους τους αγώνες”.

Εκ των παικτών, ο Γιώργος Μπόγρης, υπογράμμισε: “Προσπαθούμε να δούμε κι αυτό τον αγώνα ως ένα ματς όπως τα υπόλοιπα, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει και το πρέπει, είναι ματς όπου θα υπάρχει και κόσμος. Θέλουμε λοιπόν να κερδίσουμε το ματς και για τον κόσμο μας και να τον κρατήσουμε δίπλα μας και στη συνέχεια. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Είναι σημαντικό για μας να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βάλουμε και τα μεγάλα σουτ που χρειάζονται σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περιμένουμε να δείξει και ο Άρης κάποια καινούργια πράγματα με την αλλαγή προπονητή, αλλά έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …