Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σατοράνσκι: «Στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη»

Σατοράνσκι: «Στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη»

satoranski press 1 jpg

Ο Τόμας Σατοράνσκι θυμήθηκε το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στα playoffs της σεζόν 2014/15.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα για το Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague (30/4, 21:30). Ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε ενόψει του Game 3 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ θυμήθηκε το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη σε προηγούμενο συναπάντημα των δύο ομάδων τη σεζόν 2014/15, που έδωσε στους Πειραιώτες την πρόκριση στο Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης: 

Για το αυριανό (29/4) ματς και για τη σειρά: «Σαφώς πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εδώ κάτω υπό αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό το περιβάλλον, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε πόσο καλή και μεστή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει για 40 λεπτά να είμαστε άψογοι, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να μην τους δίνουμε εύκολα καλάθια».

Για τον Κώστα Παπανικολάου: «Είναι ακόμα ένα “συν” για αυτούς (σ.σ. η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου). Είναι ένα ένας σπουδαίος παίκτης, πολύ έμπειρος. Έχει αγωνιστεί σε πολλά τέτοια ματς και αυτό θα είναι ακόμα μία πρόκληση για εμάς, ένα challenge».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν τα παρατούν ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με αυτούς για 40 λεπτά, είναι πολύ physical, έχουν μέγεθος ως ομάδα. Μπαίνουν στη ρακέτα, προσπαθούν να αξιοποιούν πάντα τα λάθη σου και σε τιμωρούν για αυτά. Αύριο θα πάμε κατοχή-κατοχή, όπως πηγαίνουν όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στην Καπογιάννη

Παρελθόν η Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από 5 χρόνια ως πρώτη προπονήτρια της ομ…