Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2028 ο Κακαρούχας (pic)

Πανερυθραϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2028 ο Κακαρούχας (pic)

dimitris kakarouxas panerythraikos jpg

Παραμένει στον Πανερυθραϊκό ο Κακαρούχας με νέο πολυετές συμβόλαιο

Ακόμη έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή «έδεσε» ο Πανερυθραϊκός, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κακαρούχα. Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής, που φέτος πήρε ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Elite League, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Αναλυτικά:

«Συμφωνία με τετραετή διάρκεια και στόχο το μέλλον

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει τη συμφωνία τετραετούς διάρκειας με τον αθλητή Δημήτρη Κακαρούχα (1-2, 1.97), ο οποίος θα παραμείνει στο σύλλογό μας έως το 2028.

Ο 18χρονος αθλητής μας, που αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας και του αναπτυξιακού μας πλάνου, ήταν με τη σειρά του ένα από τα βασικά «γρανάζια» της πορείας της εφηβικής ομάδας των U18 Reds μέχρι τους ημιτελικούς Εφήβων της ΕΣΚΑ και την 6η θέση στο πρωτάθλημα Rising Stars, όντας μάλιστα και στους τέσσερις αθλητές του Πανερυθραϊκού, που βρέθηκαν στις κλήσεις της 20άδας της Εθνικής Εφήβων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετές φορές βρέθηκε και στην αποστολή της ανδρικής ομάδας, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές και πετυχαίνοντας τους πρώτους πόντους του σε αυτό το επίπεδο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία του με την ομάδα μας, ο Δημήτρης Κακαρούχας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Πανερυθραϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Χουχουλή και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη, που μου έχουν δείξει τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν να μου δείχνουν. Ανυπομονώ να την ανταποδώσω συνεχίζοντας να ονειρεύομαι, φορώντας την φανέλα του Πανερυθραϊκού».

Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Xωρίζουν οι δρόμοι Ηρακλή και Αγγέλου

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ηρακλή, ο Διονύσης Αγγέλου. Μπορεί ο «γηραιός» να έφτα…