Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Κώστας Σλούκας

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγράδι όπου το βράδυ (30/04, 20:00) αντιμετωπίζει τη Μακάμπι για το game 3 των play off της Ευρωλίγκα. Οι “πράσινοι” γνωρίζουν καλά τί θα πρέπει να προσέξουν, να αποφύγουν τα λάθη της πρώτης αναμέτρησης και με οδηγό το δεύτερο παιχνίδι να βελτιώσουν λάθη και να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο Final 4. Την ίδια στιγμή θέλουν να ανακτήσουν το πλεονέκτημα που έχασαν με την ήττα στο ΟΑΚΑ και να έχουν την πρόκριση στα χέρια τους.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία, ενώ για τη Μακάμπι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Ουέιντ Μπάλντγουιν στο ματς.

Ο Τούρκος τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε: «Είναι τα play off και η σειρά είναι στο 1-1. Αξίζουμε να πάμε στο Final 4 και θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Φυσικά θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και το είδαμε αυτό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι πρέπει να έχουμε μαχητικότητα και καλή απόδοση. Πάμε βήμα-βήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς την Τρίτη, αλλά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρουμε. Στο τέλος οι τρεις νίκες θα σε στείλουν στο Final 4».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μήτογλου: «Είμαι ευλογημένος»

Ευλογημένος για τη φετινή σεζόν νιώθει ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Ντίνος Μήτογλου σε δηλώσεις πο…