Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Σπάταλη παρασυναγωγή

Σπάταλη παρασυναγωγή

ref new1

ref-new1

Απλά μαθήματα πολιτικής (κυρίως) οικονομίας (καμία σχέση)!…
Σε μια εποχή που τα ταμεία (γενικώς) στη χώρα είναι άδεια, που το μπάσκετ συμπαρασύρεται από τη συνολική κατάσταση και χειμάζεται, που όλοι καλούμαστε να βρούμε τις πιο οικονομικές λύσεις, προκειμένου για να μειώσουμε το κόστος κάθε δράσης μας, η ΕΟΚ κάνει κινήσεις που έρχονται σε σύγκρουση με την κοινή λογική.

Υπάρχει -κι αυτό είναι ΜΟΝΟ ένα από τα πολλά παραδείγματα- μια εξόφθαλμη περίπτωση ανούσιας σπατάλης. Στον αγώνα Αμύντας – Φιλαθλητικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17:00) στον Υμηττό, επιλέχθηκαν να σφυρίξουν οι Παπαδόπουλος – Ελευθεριάδης.

Πρόκειται για ένα ματς, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα κόστιζε ΜΟΝΟ την αποζημίωση των “γκρίζων” και τίποτα παραπάνω, αν είχαν επιλεγεί διαιτητές από την Αθήνα. Μια αναμέτρηση βαθμολογικά αδιάφορη, για την οποία έχουν κληθεί ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος από την Ημαθία κι ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης από το Κιλκίς.

Το αμέσως πιο δαπανηρό θα ήταν να επιλεγούν διεθνείς διαιτητές, όπως ο Ανκαραλί, κι ο Λαμόνικα. Πλάκα μας κάνουν; Μόνο τα έξοδα μετακίνησης, το ξενοδοχείο, ανεβάζουν το κόστος του αγώνα σε θεόρατα νούμερα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο, πέρα από την παρασυναγωγή των προέδρων των συνδέσμων, που δύο Σαββατοκύριακα προσπαθούν ανεπιτυχώς να διοργανώσουν κάποια παράκεντρα από τον χώρο της διαιτησίας.

Αλήθεια, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει ενημερωθεί γι’ αυτές τις κινήσεις και τους ορισμούς; Συμφωνεί με αυτήν τη σπατάλη; Γιατί μόνο για σπατάλη μπορούμε να κάνουμε λόγο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…