Κεντρική NBA Σεζόν τέλος για Ντουράντ (;)
NBA

Σεζόν τέλος για Ντουράντ (;)

durant

durant

Με το χειρότερο τρόπο συνεχίσει να εξελίσσεται η χρονιά για τους Θάντερ καθώς πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να στερηθούν τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντουράντ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε ο Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας, Σαμ Πρέστι, γνωστοποίησε ότι η αποθεραπεία του περσινού MVP δεν βαίνει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί καθώς η κατάσταση του εγχειρισμένου του ποδιού δεν παρουσιάζει κάποια βελτίωση γι’ αυτό και ο KD έχει σταματήσει οποιαδήποτε άσκηση. Όπως τόνισε ο Πρέστι: “Το σημαντικότερο όλων, είναι η υγεία. Ναι, σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί φέτος, για να επιστρέψει δυνατός. Όποτε κι αν είναι αυτό”.

Πλέον, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θα πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ξέφρενους ρυθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία των “κεραυνών” στα πλέι οφ καθώς η επιστροφή του “ετέρου του ήμισυ” συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες με τα τωρινά δεδομένα.

Ο Ντουράντ είχε υποβληθεί σε εγχείρηση την αρχής της σεζόν εν συνεχεία επανήλθε όμως υπήρξαν επιπλοκές ενώ παράλληλα είχε κάποιους μικροτραυματισμούς σε άλλα σημεία με αποτέλεσμα να προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 27 παιχνίδια μετρώντας 25.4 πόντους (με 40% στα τρίποντα), 6.6 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…