Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

IMG 5757 jpeg

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Το Περιστέρι αγωνίζεται αύριο (26/4, 19:00), καθώς θα διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό του BCL απέναντι στην πολύ ισχυρή Τενερίφη.

Το Περιστέρι προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα θα «εγκαινιάσει» τη συμμετοχή με το… ολοκαίνουργιο γυάλινο παρκέ στην Stark Arena. Ο Λεωνίδας Κασελάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημασία της πρόκρισης αλλά και στο γεγονός ότι θα αγωνιστικής στο γυάλινο αυτό παρκέ.

«Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο ο αγωνιστικός χώρος γιατί δεν είναι καθόλου γλιστερός. Ανυπομονώ να παίξουμε, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Οπότε θα είναι υπέροχα», ενώ συνέχισε αναφορικά με τη συμμετοχή του Περιστερίου στο Final Four:

«Είναι μια υπέροχη στιγμή. Ένα μεγάλο επίτευγμα αυτό που έχουμε καταφέρει. Μέσα στην ομάδα το πιστεύουμε και το πιστεύαμε, ακόμα και όταν ήμασταν στο 0-3 με πολύ ποιοτικές ομάδες όπως η Τενερίφη και η Μάλαγα. Για εμάς είναι σημαντικό να συναντήσουμε δυσκολίες και να απαντήσουμε σε αυτές και να δείξουμε χαρακτήρα. Πρέπει να το απολαύσουμε και να παίξουμε σκληρά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …