Κεντρική Γυναίκες Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Λιόλιος, Λορέντζο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality!

Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν οι τηλεθεατές καθηλώνονταν από το reality της εποχής, το Bar. Σε μια από τις επικές στιγμές, ο Λορέντζο (φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού) έβλεπε στην τηλεόραση ευρωπαϊκό ματς της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι και το «τι λες τώρα» έμελλε να μείνει στην ιστορία. Τι σχέση έχει ο Βαγγέλης Λιόλιος με αυτό;

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έδωσε σάρκα και οστά, σε ένα σύνθημα των αντιπάλων. Ο Λορέντζο και το «τι λες τώρα» έγινε σύνθημα. Όχι στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού. Σκωπτικά τραγουδούσαν «… βρε Λορέντζο, τι λες τώρα, που θα παίζεται στις τέσσερις η ώρα. Κάθε Πέμπτη μεσημέρι, τον αντίπαλο κανείς δεν θα τον ξέρει».

Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να πικάρουν τους αντιπάλους, γιατί εκείνο τον καιρό δεν έβγαιναν στο Τσάμπιονς Λιγκ της ποδοσφαιρικής εποχής. Ε, να λοιπόν, που ήρθε ο Βαγγέλης Λιόλιος και μας έδωσε πίσω τις Πέμπτες μας.

Πρώτο «ματς μπολ», πρώτος τελικός (τέταρτος στη σειρά) που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή και γίνεται Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι. Μιλάμε για τρομερά έξυπνη κίνηση, για την απόλυτη τεχνοκρατική αντίληψη για το μπάσκετ γυναικών. Μα ποιος δεν θέλει να πάει γήπεδο Πέμπτη μεσημέρι. Για τηλεόραση ούτε λόγος. Έτσι κι αλλιώς ο Βαγγέλης Λιόλιος κι οι τεχνοκράτες συνεργάτες του δεν κατόρθωσαν να το πουλήσουν.

Πρόεδρε περίμενε να έρθω κι εγώ για selfie

Μα δεν ασχολείται ο Λιόλιος με την ανάπτυξη του μπάσκετ γυναικών; Φωτιά να πέσει να μας κάψει. Τεράστια εκδήλωση διοργάνωσε, σέλφι έβγαλε, το καλό του κουστούμι έβαλε, τι άλλο να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί; Το γυναικείο στα καλύτερά του. Και να δείτε που θα χαράξει νέους δρόμους, καθότι είναι γνωστό πως αν δεν βρίσκεις τον δρόμο, τον χαράζεις μόνος σου.

Λιόλιος

Αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως από την Ευρωλίγκα παρακολουθούν την κίνηση της ΕΟΚ και πως σκέφτονται τον τελικό να τον κάνουν Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι. Μην σας πω ότι ο Λιόλιος συγκίνησε και τους επιτελείς του ποδοσφαιρικού Τσάμπιονς Λιγκ και θα το σκεφτούν κι αυτοί.

Γατάκια, στις 3 το μεσημέρι μπορεί να το δουν και στο Ντουμπάι, και στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ και θα σας γελάσω αν προλαβαίνουν και στην Κίνα. Έτσι ανοίγουν οι αγορές. Γι’ αυτό κι ο Λιόλιος δεν ασχολήθηκε να το δείξει η τηλεόραση, γιατί θέλει να γίνεται ένα βήμα τη φορά. Πρώτα βάζουμε Πέμπτη μεσημέρι τον τελικό και μετά τον πουλάμε τηλεοπτικά, μην μας κλέψουν και την ιδέα οι Αγγλοσάξονες.

Αντί επιλόγου: Βρε Βαγγέλη, τι λες τώρα; Τι λες τώρα;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…