Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να βρούμε την δύναμη”

“Να βρούμε την δύναμη”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Ο Απόλλωνας Πατρών υποδέχεται το Σάββατο (17:00, 21/03) το Ρέθυμνο, με την ομάδα της Πάτρας να θέλει τους δύο βαθμούς για να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία. Αυτό γνωστοποίησε και ο Γιάννης Γεωργαλλής μέσω του προσωπικού του Blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
“Να βρούμε την δύναμη

Δυστυχώς δεν καταφέραμε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να ήμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει το τέλος του παιχνιδιού, και φυσικά να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Η ομάδα περνάει μια δύσκολη φάση με τους τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτό μας πεισμώνει και θα μας συσπειρώσει ακόμα περισσότερο. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε τα παιδιά που έχουμε μείνει. Οι τραυματισμοί είναι θέμα συγκυριών και συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο.

Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο κι εμείς πρέπει να ανακόψουμε την τρανζίσιον επίθεσή τους. Επίσης, πρέπει να ήμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην άμυνα και ιδιαίτερα στα αμυντικά ριμπάουντ, γιατί στον πρώτο γύρο το Ρέθυμνο μας είχε πληγώσει με τα επιθετικά του ριμπάουντ, και τις δεύτερες-τρίτες επιθέσεις.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας –όπως κάνει πάντα- και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να φέρουμε τη νίκη που θα μας ανεβάσει βαθμολογικά. Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε και το θέλουμε πάρα πολύ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…