Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Γκος, Ολυμπιακός, Παρτιζάν

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται ξανά στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα για το game 2 της σειράς των play off της Euroleague και θέλει τη νίκη για να βάλει γερέ βάσεις για την πρόκριση στο Final 4. Οι “ερυθρόλευκοι” με όπλο και οδηγό την εμφάνιση και τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, θέλουν να διορθώσουν τα όποια λάθη έγιναν το βράδυ της Τετάρτης και να διατηρήσουν τη συγκέντρωση, την καλή άμυνα για να πάρουν τη νίκη.

Γνωρίζουν πως ίσως το δεύτερο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το πρώτο, καθώς η Μπαρτσελόνα σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας για το 2ο ματς είπε: «Δεν έχουμε σκεφτεί ότι είναι σειρά, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούμε να περνάμε στους παίκτες. Οι σειρές είναι μεγάλες, απρόβλεπτες και υπάρχουν πάντα ανατροπές. Αυτό έχει δείξει η ιστορία και η εμπειρία και εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο αυριανό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…