Κεντρική Ασίστ Shadow Όταν ο Πέτρος συνάντησε τον Πέτγουεϊ (vid)

Όταν ο Πέτρος συνάντησε τον Πέτγουεϊ (vid)

Πέτγουεϊ, Κελέσης

Μια χαρά… «φέτες» είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ!

Είναι κάποιοι άνθρωποι, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τους βρεις από κάτω. Ένας από αυτούς είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Αγαπητός όσο λίγοι, παίκτης που έγραψε τη δική του (ιδιαίτερη) ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.

Συστήθηκε ως παίκτης του Ηλυσιακού (κάπου στο τέλος της πρώτης δεκαετίας της χιλιετίας), επέστρεψε στο Ρέθυμνο, πέρασε για δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό και στη δύση της καριέρας του έπαιξε στον Άρη ο Πέτγουεϊ. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Τον συναντά κανείς (ως μέλος του e-sports) στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο εργασιακό πρωτάθλημα του Ρεθύμνου. Σιγά μην δεν τον συναντούσε -ο Πέτρος Κελέσης– στην Ιταλία.

Πέτγουεϊ, Κελέσης

Μετά τον Ολυμπιακό βρέθηκε στο Σάσαρι, αλλά ο «δικός μας» Πέτρος Κελέσης -της Body Action– τον είδε στο πανέμορφο Κάπρι και δεν έχασε ευκαιρία να τα πει μαζί του, να θυμηθούν τα παλιά και να βγάλουν μια φωτογραφία. Λένε πως «βουνό με βουνό δεν σμίγει», τα δύο… βουνά πάντως βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο σε νησί.

Για τους νεότερους ο Πέτγουεϊ ήταν γνωστός για τις… πτήσεις του και τα εντυπωσιακά του καρφώματα, που όμως έκαναν κι άλλοι. Αυτό που ο Μπρεντ έκανε πριν 10 χρόνια στο All Star Game ελάχιστοι το τολμούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …