Κεντρική Γυναίκες Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Έλενα Τσινέκε

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική

Η Έλενα Τσινέκε μετά την εξαιρετική πρώτη της επαγγελματική σεζόν στην Πολωνία με την Γκορζώφ, συνεχίζει στο Μεξικό. Υπέγραψε στην Χάλκονς και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της χώρας το οποίο κρατά τρείς μήνες από Μάιο έως Ιούλιο με πολύ καλές απολαβές.

Έλενα Τσινέκε

Βέβαια η ανησυχία μου έγκειται στο ότι η προφανής μη συμμετοχή της με την εθνική ομάδα στο ετήσιο τουρνουά στη μνήμη τής αξέχαστης Βάσως Μπεσκάκη τον Ιούνιο, μήπως σημάνει τον αποκλεισμό της από αυτήν όπως συνέβη πριν δύο χρόνια με τις Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου.

Είχαν δηλώσει κόλλημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο φιλικό αυτό τουρνουά και έκτοτε δεν ξανακλήθηκαν ποτέ στην εθνική ομάδα προφανώς σιωπηλά τιμωρημένες. Ανησυχώ γιατί όταν μιλάμε για εθνική ομάδα δεν μπορεί να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Έλενα Τσινέκε

Ελπίζω και ενόψει του EuroBasket στη χώρα μας τού χρόνου, να έχει τελειώσει αυτό και να κληθούν στην εθνική ομάδα οι καλύτερες. Προέχει το καλό της εθνικής μας ομάδας. Σε όλα τα θέματα υπάρχει λύση, απλά χρειάζεται καλή διάθεση.

Εντάξει η προσπάθεια τής Ομοσπονδίας να προσθέσει νατουραλιζέ, για πρώτη φορά στα χρονικά στην εθνική γυναικών ώστε να ενισχυθεί, όμως παίκτριες που έχουν προσφέρει χρόνια φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα και είναι από τίς κορυφαίες στην Ελλάδα δεν μπορεί να λείπουν από το κάλεσμα της.

Θα περιμένουμε με πολύ αγωνία. Κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …