Κεντρική Ασίστ Shadow Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Διμπιτούζης, πρόταση γάμου

Η πρώτη πρόταση γάμου σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ήταν Σάββατο βράδυ κι ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετώπιζε τη Δωδεκάνησο. Ντέρμπι, αλλά ο Πάνος Διμπιτούζης είχε προαποφασίσει πως σε αυτό το παιχνίδι θα έκανε το… δικό του παιχνίδι, θα έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα, η οποία «έκλεψε» (δικαίως) την καρδιά του.

Κάποια στιγμή, στο «ζέσταμα», ο συμπαίκτης του Κώστας Ανατολίτης -ήταν και αυτός, αλλά κι όλοι στο κόλπο- πέρασε από δίπλα του και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αμαξιδίου και να βρεθεί στο παρκέ σφαδάζοντας. Αμέσως οι συμπαίκτες του κι η προπονήτρια, Τζούλη Χατζηζωγίδου (έκανε και τον σταυρό της, για να μεγαλώσει η αγωνία), έσπευσαν να δουν τι συνέβη, τη στιγμή που ο Ανατολίτης έκρυβε το πρόσωπό του, για να δώσει έναν τραγικό τόνο στη σκηνοθεσία.

Έσπευσε κι η μέλλουσα σύζυγος, αγχωμένη γιατί ο Πάνος κρατούσε τον αγκώνα του και σφάδαζε. Περίμενε τα πάντα, όχι πρόταση γάμου. Δεν ήξερε, δεν ρώτησε; Όπως ήταν ξαπλωμένος στο παρκέ, με έναν μαγικό τρόπο έβγαλε το δαχτυλίδι και ζήτησε από την αγαπημένη του να πει το «ναι» για να ενώσουν τις ζωές τους.

Η αμηχανία της μέλλουσας νύφης δεν στάθηκε ικανή για να χαλάσει τη γιορτή. Είπε το πολυπόθητο «ναι», εν μέσω χειροκροτημάτων. Αν προσέξετε στο βάθος της εικόνας στο βίντεο, ο αδερφός του Άγγελος σκουπίζει τον… ιδρώτα από τα μάτια του.

Ήταν η πρώτη πρόταση γάμου (εν Ελλάδι) σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ως εκ τούτου ο Πάνος Διμπιτούζης έγραψε ιστορία. Η ευχή μας είναι σύντομα να το… πάρει το κορίτσι και να ζήσουν μαζί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …