Κεντρική Ασίστ Shadow Φασούλας: «Πυραμίδα χωρίς βάση δεν υπάρχει»

Φασούλας: «Πυραμίδα χωρίς βάση δεν υπάρχει»

Παναγιώτης Φασούλας

Ο Παναγιώτης Φασούλας βραβεύτηκε και έστειλε απηύθυνε μήνυμα στον Υπουργό αθλητισμού.

Ο Παναγιώτης Φασούλας τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού και πήρε μία θέση στο Hall Of Fame του Gazzeta, με το βραβείο που έλαβε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ στον λόγο του, αναφέρθηκε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κάλεσε τον Υπουργό αθλητισμού να τον στηρίξει γιατί αυτό θα απομακρύνει τους νέους από την παραβατικότητα και θα αποτελέσει τη βάση για την πυραμίδα που λέγεται αθλητισμός.

Ο Παναγιώτης Φασούλας παρέλαβε το βραβείο από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας:
«Ευχαριστώ για την τιμή. Ο αθλητισμός είναι μια οικογένεια. Πολίστες, ποδοσφαιρικοί, μπασκετικοι. Έχουμε περάσει όλοι μεγάλες στιγμές αλλά και πίκρες. Αλλά συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε. Θέλω να τονίσω στον κ. Υπουργό πως είναι καλό να τιμούμαστε, αλλά στις μέρες μας που πρώτο θέμα είναι η νεανική παραβατικότητα, υπάρχει μια ΜΚΟ που λέγεται αθλητισμός και πρέπει να σκεφτούμε κάποια στιγμή να δοθεί το δικαίωμα στα παιδιά να κάνουν αθλητισμό.

Ξοδεύουμε λίγα χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πρέπει να τον στηρίξουμε, γιατί πυραμίδα χωρίς βάση δεν υπάρχει. Η μεγάλη επένδυση αυτή είναι για να φύγουν από την παραβατικότητα τα παιδιά. Μπήκαμε σε χώρο καθαρό, μας άρεσε, παρασύραμε κόσμο μαζί μας. Αυτό πρέπει να δει η κυβέρνηση και το είχε πει στην τελευταία μας συνάντηση. Από τη βάση ξεκινήσαμε και φτάσαμε στην κορυφή».

Παναγιώτης Φασούλας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…