Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

IMG 5828 jpeg

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στο Παλάου Μπλαουγκράνα, καθώς ηττήθηκε στο Game 2 από τη Μπαρτσελόνα με 77-69.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το φινάλε αναφέρθηκε στις λανθασμένες αποφάσεις, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Θέλω να συγχαρώ την Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη. Έπαιξαν με επιθυμία. Εμείς για δεύτερο ματς κάναμε πάρα πολλά λάθη και στις κρίσιμες στιγμές, όταν επιστρέψαμε και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, θεωρήσαμε πως θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες καλύτερες επιλογές, κάποιες καλύτερες αποφάσεις, ώστε να βάλουμε πίεση στην αντίπαλό μας.

Όμως, η Μπαρτσελόνα σκόραρε αμέσως, μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Στην 4η περίοδο κάναμε τρία πολύ κρίσιμα λάθη στην επικοινωνία στην άμυνά μας, που επέτρεψαν στην αντιπαλό μας να βάλει ανοικτά τρίποντα, που τελικά καθόρισαν το αποτέλεσμα. Το σκορ είναι 1-1 και τώρα πάμε στο γήπεδό μας για δύο ακόμη ματς. Θεωρώ πως οι αγώνες θα είναι όπως ο αποψινός. Μια πραγματική μάχη. Ας προετοιμαστούμε για αυτό.

Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, έχει παίκτες με προσωπικότητα, έχουν την στήριξη του Παλάου. Εμείς έπρεπε να ξεκινήσουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε στο ξεκίνημα 3-4 καλάθια και φάουλ. Όλα αυτά τα παιχνίδια, αυτού του είδους, η σκληράδα, η επαφή και η επιθετικότητα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…