Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Μονακό - Φενέρμπαχτσε

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό

Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε τη σειρά τους στο 1-1. Ο Μοντεγιούνας με τον Οκόμπο ήταν οι παίκτες που γύρισαν τον διακόπτη όταν ο αγώνας φάνηκε να στραβώνει!

Έχοντας ηττηθεί στο πρώτο ματς η Μονακό μπήκε στο παρκέ αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω και να φέρει τη σειρά στο 1-1. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έβγαζαν τρομερή ενέργεια στο παρκέ στην 1η περίοδο και αυτό αποτυπώθηκε και στο σκορ, αφού στο 10′ είχε διαφορά 10 πόντων (31-21).

Η Φενέρ προσπάθησε να βάλει ένα φρένο στους Γάλλους που είχαν πάει το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο και τα κατάφερε. Με κύριο επιθετικό της εκφραστή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ οι Τούρκοι σιγά σιγά ροκάνιζαν τη διαφορά και στο ημίχρονο είχαν καταφέρει να βρίσκονται στο -4 (54-50) και να βάζουν δύσκολα στους γηπεδούχους.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Οι Τούρκοι στον αντίποδα είχαν πάρει… αέρα και φαίνονταν να πατάνε καλύτερα στο παρκέ, γεγονός που τους έφερε σε απόλυτη θέση ισχύος στην 3η περίοδο. Ο Ντόρσεϊ είχε 6/6 τρίποντα και 23 πόντους, ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Ουίλμπεκιν. Το αποτέλεσμα ήταν η 3η περίοδος να ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που στο 30′ προηγούνταν με 74-65 και είχαν βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για τη 2η νίκη τους στη σειρά.

Ωστόσο είχαν υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η Μονακό έκανε επική ανατροπή στην 4η περίοδο. Οκόμπο, Μοντεγιούνας και Λόιντ έβαλαν μεγάλα καλάθια, έριξαν την ψυχολογία των Τούρκων και έτσι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 93-88 ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Τα δεκάλεπτα: 31-21, 54-50, 65-74, 93-88

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 81-72 (vid)

Ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ φορ. Με τον Ναν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τον… παγκίτη …