Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αποκατάσταση κατόχων διαρκείας”

“Αποκατάσταση κατόχων διαρκείας”

paok kosmos

paok-kosmos
Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που οδήγησαν και στην εκκένωση του γηπέδου, είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο “Δικέφαλος” με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (και χρηματικό πρόστιμο), η οποία θα εκτιθεί στην αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού την Κυριακή (16/02) στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Λόγω αυτού η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε μια πρωτότυπη κίνηση ανακοινώνοντας πως οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που θα ανανεώσουν τις κάρτες τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2014-2015) θα έχουν έκπτωση 10%, ως αποκατάσταση για το γεγονός πως δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους“.

Αποτελεί μια πράξη που φανερώνει, αν μη τι άλλο, το ήθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ καθώς και το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός (Κυριακή 16/2/2014 στις 19:00) κεκλεισμένων των θυρών, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνονται τα εξής…

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-2014, που θα ανανεώσουν τις κάρτες τους και για την σεζόν 2014-2015 θα έχουν έκπτωση 10%. Πρόκειται για μία πρώτη αποκατάσταση των κατόχων διαρκείας που δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός, χωρίς αυτό να είναι δική τους ευθύνη.

Σύμφωνα και με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος της Basket League, δικαιούνται είσοδο στο γήπεδο μόνο 50 άτομα από κάθε ομάδα. Στα άτομα αυτά συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές, οι προπονητές και τα μέλη του επιτελείου κάθε ομάδας.

Σχετικά με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φωτορεπόρτερ που θα καλύψουν τον αγώνα, δικαιούνται είσοδο μόνο οι κάτοχοι δημοσιογραφικών ταυτοτήτων ΕΣΕΗΑ, ΕΣΗΕΜΘ (ή άλλων δημοσιογραφικών ενώσεων αναγνωρισμένων από την ΠΟΕΣΥ), ΠΣΑΤ και καρτών ΕΣΑΚΕ περιόδου 2013-2014 και τα μέλη της Ένωσης Φωτορεπόρτερ (με την επίδειξη της εν ισχύ κάρτα τους).

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο PAOK Sports Arena, να προσεγγίσει τους χώρους του γηπέδου την Κυριακή (16/2).

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την προσπάθειά μας, την κατανόηση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και την δική τους ουσιαστική συμμετοχή, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…