Κεντρική NBA Πρόκριση σημαίνει σεξ
NBA

Πρόκριση σημαίνει σεξ

cavaliers team

cavaliers-team

Είσαι πρόεδρος ομάδας και θέλεις να τονώσεις ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας σου. Τι κάνεις; Το λογικό είναι να τάξεις ένα χρηματικό πριμ σε περίπτωση επιτυχίας με σκοπό να τους δώσεις ένα ακόμη κίνητρο για να κερδίσουν και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Υπάρχουν, όμως, κι άλλα στοιχεία που μπορούν να “αναγκάσουν” τους παίκτες να κυνηγήσουν σαν… τρελοί τη νίκη και την επιτυχία. Όπως αυτή της πρόκρισης στα πλέι οφ. Θα μπορούσε πχ να σου τάξει μία πορνοστάρ μία βραδιά γεμάτη σεξ!

Όσοι νομίζετε ότι πρόκειται για κάτι παράλογο ή εξωπραγματικό, μάλλον δεν έχετε μάθει τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί όπου η Άβα Ντεβίν, διάσημη πορνοστάρ, δήλωσε πως σε περίπτωση που οι Κλίβελαντ Καλαβίερς πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του ΝΒΑ, θα κάνει σεξ με ΟΛΟΥΣ τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους.

Αν προκριθούν στα πλέι οφ, θα κοιμηθώ με όλους τους. Μπορώ να καλέσω και κάποια φίλη ακόμα, αν και νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου“, ήταν η… δήλωση της στο TMZ.

Μία δήλωση που έβαλε “φωτιά” στη μάχη της Ανατολής, όπως είναι φυσιολογικό. Τα δεδομένα πάντως έχουν ως εξής: Οι “Ιππότες” βρίσκονται τέσσερις νίκες μακριά από την όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Οπότε αν θέλουν να… απολαύσουν το πριμ τους, θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ava-devineΗ λεγάμενη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…