Κεντρική Basket League Αγώνες ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

levin porter jr paok jpg

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ

Ακόμη ένα βήμα για την είσοδο του στα playoff έκανε ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε και της Καρδίτσας με 85-70. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, στα τελευταία λεπτά επέβαλε τον ρυθμό του και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ξεκίνησε να κάνει όργια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς στο παιχνίδι με την Καρδίτσα αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και έχασε το triple double για μια ασίστ (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση με σερί 5-0, αλλά η απάντηση της Καρδίτσας ήταν άμεση και με δικό της σερί 9-0 πήρε για πρώτη φορά τα ηνία στο σκορ (5-9). Τα σερί στο παιχνίδι συνεχίστηκαν και αυτή τη φορά ήταν και πάλι των γηπεδούχων. Ο Δικέφαλος του Βορρά έσφιξε την άμυνα του και με σερί 11-0 έφερε και πάλι τούμπα το ματς (16-9). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διστηρησε τα ηνία του σκορ με τον ΑΣΚ να μένει όμως σε απόσταση αναπνοής (22-18). Στο δεύτερο δεκάλεπτο εσφιξαν και οι δυο άμυνες, οι παίκτες άρχισαν να αστοχούσε με αποτέλεσμα το σκορ να μεινει σε χαμηλά επίπεδα (36-30).

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει το  έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε λύσεις σε άμυνα και επίθεση και κρατούσε τη διαφορά στις παρυφές των 10 πόντων (52-43). Η Καρδίτσα με μίνι ξεσπάσματα προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ, αλλά οι κακές επιλογές της και τα λάθη την κράταγα σε απόσταση (60-51). Οι φιλοξενουμενοι δεν τα παρατούσαν. Παρότι βρέθηκαν πίσω ξανά με διψήφια διαφορά κατάφεραν με σερί 7-0 να μειώσουν σε 67-60 και να παραμείνουν ζωντανοί.

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά, όμως, δεν άφησε περιθωρια αμφισβήτησης. Ο Δικέφαλος του Βορρά επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και “κλείδωσε” τη νίκη (76-60). Η Καρδίτσα δεν μπόρεσε να επιστρέψει ξανά και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη (85-70).

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 36-30, 60-51, 85-70

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83

Άγγιξε τεράστια ανατροπή ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα Final 4 η Μακάμπι Ο Παναθηναϊκός κυνηγ…