Κεντρική Basket League Αγώνες ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

porter paok jpg

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League

Την είσοδο του στα playoff της Basket League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε του Αμαρουσίου με 77-62 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την οχτάδα, όπου τον περιμένει ο Παναθηναϊκός. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και πήρε δικαια τη νίκη με τον Πόρτερ να είναι ο κορυφαιος των νικητών φτάνοντας μια ανάσα από το triple double.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο δίχως κάποια να καταφέρει να χτίσει διαφορά ασφαλείας (18-18). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο με τον ΠΑΟΚ να δείχνει σαφώς καλύτερη εικόνα. Με αιχμή του δόρατος τον Πόρτερ ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε το προβάδισμα στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια στο +4 (40-36).

Ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο μέρος είχε σταθερά τα ηνία του σκορ, αλλά το Μαρούσι δεν του επετρεψε να αισθανθεί ασφαλής. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρήκε λύσεις και έμενε κοντά στο σκορ. Ο Ραντούλιτσα ήταν ο κορυφαιος για τους φιλοξενούμενους (18 πόντοι), αλλά χρειάστηκε να αποσυρθεί στον πάγκο λόγω των 4 φάουλ που φορτώθηκε (57-51). Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Σέρβου σέντερ και με μικρό σερί στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου έχτισε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (61-51).

Τα βαριά “όπλα” του Αμαρουσίου εδειξαν ότι δεν ήταν σε καλό βράδυ και αυτό δυσκόλευε το έργο της ομάδας. Λύση στον Βετούλα έδωσε ο Χιλ, ο οποίος μπήκε στο παρκέ και με ένα μικρό σερί 6 πόντων κράτησε ζωντανούς τους φιλοξενούμενους (63-58). Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς βρήκαν δύο σερί τρίποντα και αποκατέστησαν τη διψήφια διαφορά (69-58). Μέχρι εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ είχε συνολικά 1/16 τρίποντα!

Το Μαρούσι δεν μπόρεσε να επιστρέψει ξανά. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το προβάδισμα του και πήρε τη νίκη με 77-62

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 40-36, 57-51, 77-62

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό η Παυλοπούλου

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είπε αντίο στον Παναθηναϊκό. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ολοκλήρωσε την …