Κεντρική Ασίστ Shadow “Σεληνιασμένος” Μαραγκίδης

“Σεληνιασμένος” Μαραγκίδης

maragkidis ethniki

maragkidis-ethniki

Το να πετύχει ένας παίκτης και 20 και 30 πόντους, σ’ ένα παιχνίδι είναι σημαντικό. Το να το κάνει κάθε βραδιά είναι απίστευτο. Κι όμως, ο Νίκος Μαραγκίδης μοιάζει να βρίσκεται στη… ζώνη του λυκόφωτος, να καταστρέφει κάθε αντίπαλη άμυνα, να κάνει μαγικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα U22.

Η Νίκη Αμαρουσίου έχασε στο ντέρμπι από τον Προμηθέα Χαλανδρίου (μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο, πλέον) με 74-62, αλλά ο “magic” Μαραγκίδης ήταν ασταμάτητος. Πέτυχε ακριβώς τους μισούς πόντους της ομάδας του (!) και μάλιστα απέναντι σ’ έναν προπονητή (Μελέτης), ο οποίος τον είχε από μικρό στα χέρια του και ήξερε το παιχνίδι του.

Η εξέλιξη στο παιχνίδι του Νίκου Μαραγκίδη είναι εκπληκτική. Στο πρώτο ματς είχε πετύχει τους 24 από τους 26 πόντους του με τρίποντα, ενώ την Τετάρτη σκόραρε τους 28 από τους 31 πόντους του, μέσα από τη γραμμή των 6μ75! Ήταν τόσο καλή η εμφάνισή του, που ο αντίπαλος προπονητής τον πλησίασε και του ζήτησε να παίξει του χρόνου στον Προμηθέα, όμως ο νεαρός Μαραγκίδης αφενός νιώθει πολύ καλά στη Νίκη, αφετέρου έχει στο μυαλό του την επιστροφή στις ΗΠΑ.

Εντύπωση, πάντως, κάνει το γεγονός ότι ο παίκτης που σε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα U22 έχει μέσο όρο πάνω από 26 πόντους, δεν είχε θέση στην αντίστοιχη Εθνική. Προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αν και στην πράξη δεν δικαιώνεται

Διαιτητές: Τσάτσης – Καλογριάς.
Τα δεκάλεπτα: 17-23, 27-39, 40-57, 62-74.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Μπατής 3 (1), Χοτζαλάρι 4, Καρασάβας 1, Μαραγκίδης 31 (1), Χαραλάμπης 17, Τσολακόπουλος 3, Ευαγγελούλης 1, Κυριάκου 2.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μελέτης): Γεμενής 20, Ανδρικόπουλος 24, Γιαννάκης 3, Τσιγγενόπουλος 16, Πέσος 11, Μάνταλος 2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τη δυναμική του κόσμου για τη δεύτερη νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός δηλώνει έτο…