Κεντρική Ασίστ Shadow Personal Training από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Personal Training από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

paoerasitexnis personal

paoerasitexnis-personal

Τα τμήματα υποδομών είναι αυτά που κάνουν έναν σύλλογο να ξεχωρίζει και στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, άλλωστε οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες πρωταγωνιστούν χρόνια τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Το μπάσκετ εξελίσσεται αλλάζει και οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται, σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο πάντα τη μέγιστη δυνατή βελτίωση των μελλοντικών αθλητών, η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. εντάσσει στο προπονητικό της πλάνο, πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από τους προπονητές του συλλόγου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη ατομικών προπονήσεων (PERSONAL TRAINING –SMALL GROUPS), τις οποίες θα αναλάβουν προπονητές της Ακαδημίας μας.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος” (Τάφος του Ινδού) 8:00 – 9:00 το πρωί.

paoerasitexnis-personal1

Κάθε αθλητής/τρια από 9 έως 18 ετών έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στις ατομικές προπονήσεις της Ακαδημίας μας χωρίς την υποχρέωση να είναι μέλος της. Κάθε αθλητής ή αθλήτρια θα εντάσσεται σε γκρουπ που θα διαμορφώνεται βάσει ηλικίας αλλά και ικανότητας (ολιγομελή τμήματα 1-4 άτομα).

Παροχές για όσους επιθυμούν:

  • Συνεργασία με γυμναστή
  • Συνεργασία με ψυχολόγο
  • Συνεργασία με φυσικοθεραπευτή
  • Δωρεάν πελματογράφημα για όλους τους αθλητές/τριες.

Όσοι και όσες θέλουν να τελειοποιήσουν στοιχεία της βασικής τεχνικής στο μπάσκετ (ντρίμπλα, πάσα, σουτ, ατομική άμυνα και επίθεση), να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις ικανότητες τους, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +306906697924 για να κλείσουν θέση ή να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή 17.00-21.00″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…