Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Οι 15 μάρτυρες της “εγκληματικής”!

Οι 15 μάρτυρες της “εγκληματικής”!

tsagkronis vasilakopoulos

tsagkronis-vasilakopoulos

Ήταν 19 Φεβρουαρίου (στις 21.15) όταν από αυτήν εδώ τη στήλη αποκαλύψαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ, μετά τη δήλωση – βόμβα του προέδρου της ΟΔΚΕ περί “εγκληματικής οργάνωσης“, την παρέμβαση Σιμιτζόγλου κι εντέλει την ανάληψη της υπόθεσης από τον Αντιεισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη.

Κάποιοι ανακάλυψαν χθες την υπόθεση κι έγραψαν… ό,τι βρήκαν. Εμείς συνεχίζουμε το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ, παρουσιάζοντας τους 15 πρώτους ΜΑΡΤΥΡΕΣ, που κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση. Κανείς εξ αυτών δεν είναι για την ώρα κατηγορούμενος.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης συνδέει την ΕΟΚ με την υπόθεση, καθώς είναι ο πρώτος παράγοντας της Ομοσπονδίας που κλήθηκε να καταθέσει τι γνωρίζει. Βέβαιο θεωρείται πως δεν θα είναι ο μόνος “ομοσπονδιακός“, που θα καθίσει απέναντι στον Γιώργο Λαΐνη.

Οι υπόλοιποι 14 είναι από τον χώρο της διαιτησίας. Δύο μέλη της ΚΕΔ (Ταβουλαρέας και Ανδρέας Παπαδόπουλος), τρεις πρώην διαιτητές (Πιτσίλκας, Κουκουλεκίδης, Αφεντουλίδης) και πρόεδροι Ενώσεων καθώς κι ενεργοί διαιτητές (Μπούσιας, Παπαδόπουλος Θ., Ελευθεριάδης, Τσούντσουρας, Κόκκορης, Μιχέλης, Κουνελές, Νικολούλης, Πουρσανίδης) συνθέτουν την πρώτη ομάδα, η οποία καλείται να δώσει πληροφορίες γύρω από το θέμα.

Από τις καταθέσεις των 15 ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία, που θα ανεβάσουν κατά πολύ τον αριθμό των μαρτύρων. Ανάμεσα σε αυτούς τους 15 υπάρχουν πρόσωπα κλειδιά (όπως ο κ. Μπούσιας), που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του Ηλία Καφφέ, περί “εγκληματικής οργάνωσης“.

Όσο περνά ο καιρός, όσο αυξάνεται ο αριθμός αυτών που καλούνται να καταθέσουν, τόσο μεγαλώνει ο εκνευρισμός στις τάξεις της ΕΟΚ, που αρχικά επιχείρησε να “θάψει” το θέμα, στη συνέχεια να το υποβαθμίσει, μειώνοντας τους μάρτυρες σε μονοψήφιο αριθμό, αλλά όσο περνούν οι μέρες τόσο θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο ο ντόρος και το ενδιαφέρον, γύρω από την πλέον πολύκροτη υπόθεση του ελληνικού μπάσκετ.

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…