Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Ο Πιτσίλκας, ο Αταμάν κι ο… αυτόματος πωλητής

Ο Πιτσίλκας, ο Αταμάν κι ο… αυτόματος πωλητής

Πιτσίλκας, Αταμάν

Γιατί τιμωρήθηκε ο Πιτσίλκας; Η ΟΔΚΕ και το τηλεμάρκετινγκ!

Καιρό τώρα τα γράφω, αλλά το ζήτημα είναι ποιος με ακούει. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο… φίλος μου ο Διογένης ο Κυνικός είχε δίκιο που κυκλοφορούσε με φανάρι μέρα μεσημέρι, ψάχνοντας άνθρωπο. Ο Αριστείδης ψάχνει ανθρώπους με ευήκοα ώτα, αλλά ας έρθω στο 2024. Στο κέντρο τού ενδιαφέροντος είναι ο Βασίλης Πιτσίλκας.

Τιμωρήθηκε ο Έλληνας διαιτητής κι ο Στέλιος Κουκουλεκίδης γνωρίζει για πόσο. Από την άλλη ο Αριστείδης γνωρίζει γιατί τιμωρήθηκε ο Πιτσίλκας. Επειδή δεν απέβαλλε (ως όφειλε) τον Αταμάν. Αυτός είναι ο λόγος, η αποτυχία στην εφαρμογή τού πειθαρχικού ελέγχου, που άφησε τον Λαρισαίο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οι έχοντες την ευθύνη αποφάσισαν ότι η διαιτησία δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα και πως παρά τα λάθη της δεν συνέτρεχαν λόγοι τιμωρίας, παρά μόνο για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο προπονητής τού Παναθηναϊκού, όταν εισέβαλε στο γήπεδο κι ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον «crew chief».

Για την τιμωρία τού Τηγάνη δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι θα έβγαιναν από τη λίστα τής Α1, αμφότεροι, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε όσο κι αν το έψαξα. Άσε που αν αρχίσει από τώρα να αδειάζει η λίστα, βλέπω τη Βασούλα να παίζει όλους τους τελικούς. Με 108, που έλεγαν και στον στρατό.

Η ΟΔΚΕ κάνει… πωλήσεις

Το θέμα τής ημέρας είναι ο Πιτσίλκας κι η τιμωρία του, αλλά εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός. Τσίμπησα ένα έγγραφο της ΟΔΚΕ, που μοιράστηκε σε Συνδέσμους και διαιτητές κι είχε ως θέμα τα «εισιτήρια της Εθνικής ομάδας, στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

Ελευθεριάδης και Ντάβαρης ανέλαβαν πρωτοβουλία να ενημερώσουν τους διαιτητές για τις τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής (2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ). Ζήτησαν από τα μέλη να αποστείλουν ονομαστική λίστα, με το τμήμα και την η μέρα του αγώνα, προκειμένου να κλείσουν εισιτήριο. Μάλιστα, έστειλαν και τον… τιμοκατάλογο.

Όχι μπράβο τους. Μπορεί να μην πήραν θέση για τις επιθέσεις κατά των διαιτητών του ντέρμπι (αφήστε θα το κάνει το συνδικαλιστικό όργανο αυτό), αλλά εισιτήρια πουλάνε. Ο Πιτσίλκας μπορεί να μην βρει υποστήριξη, όχι για την τιμωρία αλλά για όσα άκουσε κι από τους δύο, μπορεί όμως να προμηθευτεί εισιτήρια δίχως να περιμένει στην ουρά.

Μπορεί να είμαι… αρχαίος, αλλά έχω μοντέρνες ιδέες. Θα μπορούσε η ΟΔΚΕ να πουλά σκούπες που καθαρίζουν μόνες τους. «Για τον διαιτητή που δεν θέλει να ξοδεύει χρόνο για να καθαρίσει το σπίτι του» και τον Ελευθεριάδη να κάθεται και από κάτω να περνά η σκούπα ρομπότ. Κάντε το εικόνα.

Αν δεν σας αρέσουν οι σκούπες, μπορούν να πουλήσουν και άμμο στη Σαχάρα. Το έχουν οι άνθρωποι, αφήστε που μπορούν να στήσουν κι εκπομπή τηλεμάρκετινγκ και να γίνει χαμός. Αυτές είναι ιδέες και χωρίς να ζητήσει ποσοστό ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…