Κεντρική NBA Ο… σέντερ Αντετοκούνμπο, η ανατροπή και τα απίθανα νούμερά του! (vid)

Ο… σέντερ Αντετοκούνμπο, η ανατροπή και τα απίθανα νούμερά του! (vid)

giannis antetokounmpo 14

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε να πραγματοποιήσει ένα τρομερό take-over στην επίθεση εντός της 4ης περιόδου, προκειμένου οι Μιλγουόκι Μπακς να λύσουν το πρόβλημα που τους έθεσαν οι Σάρλοτ Χόρνετς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν έως και με 12 πόντους με περίπου 9 λεπτά για τη λήξη του ματς αλλά τα “ελάφια” κεφαλαιοποίησαν την τρομερή αμυντική τους λειτουργία και στην άλλη πλευρά του γηπέδου, με τον “Greek freak” να είναι πανταχού παρών σε όλους τους τομείς!

Πιο αναλυτικά, ο σούπερ-σταρ των Μπακς τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 τάπες σε 38 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 14/21 σουτ και 6/8 βολές! Επίσης, υπέπεσε μονάχα σε 2 λάθη ενώ, το πρόβλημα των φάουλ έκανε και πάλι την εμφάνισή του (5 συνολικά), δίχως, βέβαια, να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του.

Ο Γιάννης βρέθηκε στη βέλτιστη δυνατή κατάστασή του στο σημείο που έπρεπε, δηλαδή στο τελευταίο 12λεπτο, όπου είχε περισσότερους πόντους, συγκριτικά με ολόκληρη την ομάδα των Χόρνετς! Το σκορ έγραψε συνολικά “14-12“, όσον αφορά τις δύο πλευρές (32-12 οι Μπακς συνολικά), με τον Αντετοκούνμπο να μετατίθεται στη θέση του σέντερ και να σαρώνει τους Μάικλ-Κιντ Γκίλκριστ και Μπίσμακ Μπιγιόμπο, οι οποίοι βρέθηκαν στο μαρκάρισμά του. Το γεγονός ότι είχε 4 σουτέρ γύρω του άδειαζε τη ρακέτα, προκειμένου να “βουτήξει” μετά το πικ-εν-ρολ αλλά και να παίξει “ένας-εναντίον-ενός” από την κορυφή.

Επίσης, ο Αντετοκούνμπο προστάτεψε ιδανικά το καλάθι και κατόρθωσε, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και για 13η στην καριέρα του, να σημειώσει 3 κλεψίματα και 3 τάπες στο ίδιο ματς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας σούπερ-σταρ έχει σημειώσει τουλάχιστον 30 πόντους σχεδόν στα μισά φετινά του παιχνίδια (20 από τα 43 ματς) ενώ είναι 4ος σε νταμπλ-νταμπλ εντός της τρέχουσας σεζόν (Γκομπέρ, Εμπίιντ, Ντράμοντ από πάνω του).

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…