Κεντρική Γυναίκες Δεύτερη αποχώρηση

Δεύτερη αποχώρηση

semaniakou

Η τελευταία να κλείσει την πόρτα!… Τα Καλύβια αποδυναμώνονται, καθώς οι παίκτριες που κάνουν τη διαφορά δεν δέχθηκαν τη μείωση 50% που πρότεινε η διοίκηση κι αποχωρούν. Την αρχή έκανε η Τάνια Χαλιβέρα (δείτε εδώ) και τα βήματά της ακολούθησε η Ενίσα Σεμανιάκου, η οποία φεύγει για το Βέλγιο, προκειμένου να αναζητήσει εκεί την επόμενη επαγγελματική της στέγη.

Το ebasket.gr έγραψε σε ανύποπτο χρόνο το πρόβλημα που υπήρχε στις νεοφώτιστες, το οποίο διάφοροι (ατζέντηδες) προσπάθησαν να υποβαθμίσουν, λέγοντας δεξιά κι αριστερά ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη κι αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχε σχεδιασμός για περιορισμένη ελάφρυνση του μπάτζετ, δίχως να διαφοροποιηθεί η εικόνα της ομάδας.

Η αποχώρηση της Σεμανιάκου δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Ότι η διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί και μόνο όσες επιλέξουν να συνεχίσουν, λαμβάνοντας τα μισά από τα συμφωνηθέντα χρήματα θα μείνουν. Με δική τους πρωτοβουλία, δίχως να μπορεί κανείς να τις επηρεάσει.

Βεβαίως (δεν είναι η πρώτη φορά) το πρωτάθλημα αλλοιώνεται, καθώς όσο πηγαίνουμε προς το τέλος του, άλλα Καλύβια θα συναντήσουν αυτοί που έχουν να παίξουν από εδώ και πέρα και άλλα Καλύβια συνάντησαν οι προηγούμενοι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…