Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Ο Ιούλιος Συναδινός στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ

Ο Ιούλιος Συναδινός στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ

kaloudis sinadinos

Τα γραφεία της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, στο κλειστό γήπεδο του Μετς, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χρήστο Καλούδη, συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα, προκειμένου για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα.

«Είθισται μετά από κάθε… εθιμοτυπική συνάντηση να λέμε καλά λόγια για τους εκπροσώπους της Πολιτείας. Όμως, σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με εθιμοτυπική συνάντηση, ούτε με… αβρότητα από την πλευρά μας. Ο κ. Συναδινός γνωρίζει όσο λίγοι τα θέματα που μας απασχολούν και -το σημαντικότερο- μπορεί και θέλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μας. Ένα «ευχαριστώ» από μέρους μας δεν φτάνει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, κ. Καλούδης.

Η συνάντηση ήταν εφ’ όλης της ύλης και -μεταξύ άλλων- επιβεβαιώθηκε η κοινή θέληση να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι, να του δώσουμε ξανά τη χαρά της ζωής και του αθλητισμού. Χέρι χέρι με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα κάνουμε μια σειρά από ενέργειες, που στόχο έχουν να βελτιώσουν την εικόνα του σπορ στη χώρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…