Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Στον Άλιμο μαζί με την ΟΣΕΚΑ ο Γιάννης Βρούτσης (pics)

Στον Άλιμο μαζί με την ΟΣΕΚΑ ο Γιάννης Βρούτσης (pics)

Βρούτσης

Πολιτεία και ΟΣΕΚΑ γιόρτασαν τη 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Αθλητισμός, πολιτεία και μαθητική κοινότητα ένωσαν δυνάμεις και γιόρτασαν τη 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Η ΟΣΕΚΑ, με την ομάδα του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο 1ο γυμνάσιο Αλίμου και συμμετείχαν στην εκδήλωση για την ημέρα.
Στη γιορτή μαθητών, αθλητών και Ομοσπονδίας συμμετείχε ενεργά ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος δεν δίστασε να καθίσει σε αμαξίδιο και να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΟΣΕΚΑ, ενώ επίσης κάθισε σε αμαξίδιο και συμμετείχε στον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ:
«Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιορτάσαμε τη 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Η ΟΣΕΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να δίνει δυναμικό «παρών», βρέθηκε στο 1o γυμνάσιο Αλίμου, όπου δημιουργήθηκε μια μικρή εκδήλωση, με μεγάλα μηνύματα. Σε αυτό συνέβαλε όσο κανείς ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος δοκίμασε τις ικανότητές του στο άθλημά μας.

OSEKA

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, βρέθηκε (καλεσμένος τής ΟΣΕΚΑ) στον Άλιμο και στο 1ο γυμνάσιο. Μετά έναν θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, Χρήστο Καλούδη, κι αφού συνομίλησαν με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, Δημήτρη Βρανόπουλο, τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, κάθισε σε αμαξίδιο κι αγωνίστηκε για λίγο με τους αθλητές μας.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τα μηνύματα που πέρασαν στα παιδιά, αλλά και σ’ όλη την ελληνική κοινωνία, καθώς ο ίδιος ο κ. Βρούτσης ανέβασε σχετικό βίντεο στη σελίδα του στο facebook, ήταν σημαντικά.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι κοντά στην ΟΣΕΚΑ και το αποδεικνύει έμπρακτα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό, όπως και τον ΓΓΑ, που δεν έχει λείψει ποτέ από εκδήλωσή μας.

OSEKA

Ευχαριστούμε τα παιδιά, που με τη ζωντάνια τους έδωσαν ενέργεια στην εκδήλωση. Τους καθηγητές τους, που συνέβαλαν τα μέγιστα. Προσωπικά τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Βρανόπουλο, και ξεχωριστά καθέναν και καθεμία από τους παίκτες, τις παίκτριες, το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού».

oseka

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…