Κεντρική Διεθνή “Κάρφωσε” Κατσικάρη ο Τζέρελς

“Κάρφωσε” Κατσικάρη ο Τζέρελς

KatsikarisJerrells

“Καρφιά” στον Φώτη Κατσικάρη εξαπέλυσε ο παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Κέρτις Τζέρελς. Ο Αμερικανός δήλωσε πως η Πρωταθλήτρια Ισραήλ δεν δουλεύει στην προπόνηση στην άμυνα, γι αυτό και η εικόνα της στο παρκέ μέχρι στιγμής είναι κακή.

Ο Τζέρελς μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας για τον αγώνα με την Μπούντουσνοστ για το EuroCup. Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή του ότι η Χάποελ οφείλει να αλλάξει νοοτροπία στην άμυνα και τότε ήταν που εξαπέλυσε τα “βέλη” του.

“Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Δεν έχουμε δουλέψει πολύ στον τομέα της άμυνας και όταν το κάνεις αυτό, τότε αυτά είναι και τα αποτελέσματα. Δεν περνάμε πολλή ώρα δουλεύοντας πάνω στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας η άμυνα εξαρτάται από την διάθεση και την προσπάθεια που δείχνεις, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά σε αυτό τον τομέα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τζέρελς ρωτήθηκε και για την αλλαγή του ρόλου του και απάντησε: “Πρέπει το να συνηθίσω. Στο τέλος της ημέρας είμαι παίκτης εδώ και πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές του προπονητή μου. Έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, σχέδιο και ρουτίνα που προτιμάει και η αλλαγή του ρόλου μου είναι μέρος αυτής, οπότε πρέπει να συνηθίσουμε όλοι αυτές τις αλλαγές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…