Κεντρική Διεθνή Κατσικάρης: «Ξεχνάμε ότι έχει συμβεί, κοιτάμε μπροστά»

Κατσικάρης: «Ξεχνάμε ότι έχει συμβεί, κοιτάμε μπροστά»

katsikaris 1 jpg

Στις αλλαγές που θα κάνει στη νέα του ομάδα αναφέρθηκε ο Φώτης Κατσικάρης.

Την τεχνική ηγεσία της Χιρόνα ανέλαβε ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Φώτης Κατσικάρης. Ο Έλληνας τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Χιρόνα αναφέρθηκε στα νέα πράγματα που θέλει να φέρει στην ομάδα του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και πεπεισμένος να προχωρήσει με μια σύνθετη κατάσταση. Το πιο σημαντικό θέμα είναι να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας. Το πρώτο μήνυμα που πρόκειται να δώσω στην ομάδα είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει συμβεί και να κοιτάξουμε μπροστά, να είμαστε θετικοί, να βγάζουμε όλα τα καλά πράγματα που έχουμε και να καλύπτουμε τις ελλείψεις που έχει ο καθένας. Πρέπει να σκεφτούμε θετικά και να συνεχίσουμε με νέα πράγματα και πολλές πληροφορίες.

Υπόσχομαι ένα δυναμικό παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά χωρίς βιασύνη. Να μοιράσουμε την μπάλα και να μην ψάχνουμε το καλό σουτ, αλλά το τέλειο. Γιατί πάντα υπάρχει ένα καλό σουτ, ένα κακό σουτ και ένα τέλειο σουτ, με μια έξτρα πάσα. Στην άμυνα είναι και ζήτημα τακτικής, αλλά και η προσπάθεια του καθενός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…