Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τσους Ματέο: «Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος με μεγάλη καρδιά»

Τσους Ματέο: «Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος με μεγάλη καρδιά»

Τζους Ματέο

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Τσους Ματέο.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 23η αγωνιστική της Euroleague (25/1, 21:45).

Ο Τσους Ματέο στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι», τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  Τσους Ματέο:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που σέβεται η Ευρώπη γι’ αυτά που έχει καταφέρει στο πέρασμα των χρόνων, για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, για τον προπονητή που έχει το δικό του στιλ, ένα στιλ που εύκολα αναγνωρίζεις. Είναι μία ομάδα με προσωπικότητα, με καλούς παίκτες και με καρδιά πρωταθλητή.

Είναι μία καλά χτισμένη ομάδα, μία καλά οπλισμένη ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες, τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ, όμως τους κάλυψαν αρκετά καλά μέχρι να έρθουν οι τραυματισμοί. Τώρα προσπαθούν να ανακτήσουν τη συνέπειά τους.

Αν του το επιτρέψουν τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό, ένας σύλλογος με μεγάλη καρδιά και υπερηφάνεια που πάντα τα καταφέρνει στις κρίσιμες στιγμές. Γι’ αυτόν τον λόγο, αξίζει όλον το σεβασμό μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Το πρόγραμμα των ημιτελικών του F4

Οι ώρες των αγώνων των ημιτελικών του F4 της Eurolegue. Η τετράδα του Final 4 της Euroleag…