Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Χάποελ Ιερουσαλήμ – Περιστέρι 61-76

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Περιστέρι 61-76

hapoeristeri peristeri jpg

Συνεχίζει να ελπίζει το Περιστέρι…

Σπουδαία εμφάνιση για το Περιστέρι και εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ με 76-61, το οποίο συνεχίζει να ονειρεύεται την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, πήρε τη διαφορά (είχε ηττηθεί με δύο πόντους στην παράταση στο Ανδρέας Παπανδρέου) και πλέον χρειάζεται νίκη επί της Τενερίφης στην έκτη και τελευταία αγωνιστική και ήττα της ομάδας του Ηλία Καντζούρη στην έδρα της Καρσίγιακα για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Για τους νικητές ο Ράγκλαντ είχε 16 πόντους και 10 ασίστ, ο Μήτρου Λονγκ είχε 15 πόντους ενώ ο Τόμπσον μέτρησε 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την άλλη ο Σπίντι Σμιθ είχε 10 πόντους με 7 ασίστ.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη πήγαν το ματς στον ρυθμό που ήθελαν και σταδιακά δημιούργησαν μία σημαντική διαφορά που έφτασε τους 12 πόντους (67-55) στα μέσα της τελευταίας περιόδου, έπειτα από κάρφωμα του Τόμπσον. Τα πέντε φάουλ του Αμερικανού σέντερ και του Νέιτ Ρένφρο ήρθαν στο κρισιμότερο σημείο της αναμέτρησης αλλά ο τεχνικός του Περιστερίου bwin είχε όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Ο Ζούγρης έβγαλε τις άμυνες που χρειάστηκε η ομάδα του και στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις, ώστε να πάρουν και μία σημαντική διαφορά ενόψει της συνέχειας.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-44, 54-61, 61-76.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …