Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ “Πλέον, μόνο μπροστά ο ΑΟΠΦ”

“Πλέον, μόνο μπροστά ο ΑΟΠΦ”

palaio faliro kosmos

Ο ΑΟΠΦ απέκτησε το δικό του “σπίτι” και πλέον η ομάδα δεν θα χρειάζεται οι φίλαθλοι της ομάδα να “τρέχουν” για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παλαιού Φαλήρου “Beach Boys”, με ανακοίνωση του, τονίζει ότι η ομάδα πλέον πρέπει να πηγαίνει μόνο μπροστά.

Αναλυτικά:

“Το ημερολόγιο έγραφε 2003 όταν ήρθαν τα νέα για την έναρξη της κατεδάφισης του Ρεστείου. Του «μπαλονιού» που συντρόφευσε την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, μέχρι την Α1 Εθνική. Ήταν η χρονιά κατά την οποία ο Δήμαρχος Δ. Χατζηδάκης, παρουσία του νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη,ανακοίνωνε προς (εμάς) τους μόνιμους κατοίκους της κερκίδας του Ρεστείου ότι «του χρόνου» ο Α.Ο.Π.Φ. θα είχε νέο γήπεδο.

Το ημερολόγιο γράφει 2017 και η 14η Οκτωβρίου υπήρξε μία ιστορική ημέρα για την αγαπημένη μας ομάδα. Τα εγκαίνια του νέου Κλειστου Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» μας σηματοδοτούν και την επιστροφή του Α.Ο.Π.Φ. στην πόλη του, στο σπίτι του.

Αυτή η επιστροφή σημαίνει πολλά:

  • Σημαίνει ότι, πλέον, δε θα πρέπει να τρέχουμε π.χ. στο Ικόνιο Περάματος για έναν εντός (!!!) έδρας αγώνα.
  • Σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δε θα χρειάζεται να παρακαλούν για μερικές προπονήσεις σε όποιο γήπεδο είναι διαθέσιμο, κάπου στην Αθήνα, προκειμένου να μη μείνει η ομάδα απροπόνητη.
  • Σημαίνει ότι πλέον δε θα βγαίνουν χρήματα από το μπάτζετ της χρονιάς για να πάνε προς ανεύρεση γηπέδου.

Το σπουδαιότερο, όμως, είναι άλλο.
Αυτή η επιστροφή σημαίνει ότι πια οι δικαιολογίες για όλους τελείωσαν. Πλέον ο Α.Ο.Π.Φ.απέκτησε γήπεδο. Πλέον η ομάδα δεν μπορεί να πάει πίσω, παρά μόνο μπροστά. Και μπορεί κάποια κεφάλια στην πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Π.Φ. στο «Σοφία Μπεφόν» να κουνήθηκαν με ειρωνεία όταν ο Δήμαρχος είπε ότι «αλίμονό σας αν δεν ανέβετε κατηγορία», αλλά κακώς το έπραξαν. Από εδώ κι εμπρός, ο ΑΟΠΦ απαγορεύεται να μείνει στάσιμος. Πόσο μάλλον να κάνει βήματα προς τα πίσω. Κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι. Διοικούντες, παράγοντες, μέλη και μη μέλη. Μετά τιμής, Beach Boys.

ΥΓ: Μακάρι το καινούριο μας κλειστό γυμναστήριο να αποδειχθεί έστω και κατά το ήμισυ γουρλίδικο για την ομάδα σε σχέση με το Ρέστειο. Αυτό θα σημαίνει ότι -ως φίλαθλοι- θα ξαναζήσουμε στιγμές αγνής αθλητικής αξιοπρέπειας. Αν αποδειχθεί εξίσου γουρλίδικο με το Ρέστειο, τότε το «Φαληράκι» θα ξαναγίνει «Φαληράρα» και -ως δημότες- ίσως δούμε την πόλη μας, χάρη στον ιστορικό της σύλλογο (με τα μεγάλα ονόματα αθλητών & αθλητριών που τον τίμησαν και θα άξιζαν αθλητικά κέντρα με το όνομά τους) να παίρνει τη θέση που της αξίζει. Όχι μόνο στον αθλητισμό…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…