Κεντρική NBA ΛεΜπρόν, Ρόουζ και Μπλέντσο μαζί στο Λας Βέγκας!
NBA

ΛεΜπρόν, Ρόουζ και Μπλέντσο μαζί στο Λας Βέγκας!

lebron james derrick rose 1

lebron james derrick rose 1

Παρά τα “σύννεφα” που έχουν μαζευτεί πάνω από την ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν πρόκειται να σταματήσει τη σκληρή προετοιμασία ενόψει της επόμενης σεζόν, με την κατάκτηση του 4ου δακτυλιδιού της καριέρας του να αποτελεί τον ύψιστο στόχο. Ο “βασιλιάς” θα κάνει work-out στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα, όπως μετέδωσε το ESPN αλλά δεν θα είναι μόνος του…

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη προσκάλεσε και τον νέο συμπαίκτη του, Ντέρικ Ρόουζ, ώστε να δουλέψουν μαζί στην off-season, καθώς είναι δεδομένο ότι οι παίκτες αυτοί θα περνούν εκτεταμένα χρονικά διαστήματα μαζί στο παρκέ. Οι προπονήσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν σήμερα, με τον Έρικ Μπλέντσο να τους πλαισιώνει!

Ο σταρ των Φοίνιξ Σανς θα προπονηθεί και αυτός μαζί με τα δύο μέλη των Καβς, κάτι που δίνει περαιτέρω τροφή στα σενάρια περί ανταλλαγής του στο Κλίβελαντ. Όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν, οι “ήλιοι” έχουν αρκετά “όπλα”, προκειμένου να προσελκύσουν τον Κάιρι Έρβινγκ στο Φοίνιξ, με τον Μπλέντσο να φαντάζει ως το κυριότερο εξ αυτών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …