Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τελειώνει” του Μήτογλου!

“Τελειώνει” του Μήτογλου!

mitoglou wake forest

mitoglou wake forest

Φώτσης out, Μήτογλου in!
Αυτό είναι το σχέδιο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του νεαρού Έλληνα φόργουορντ, προκειμένου να καλύψουν το κενό του “Μπάτμαν” που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες κι επίσημα από το “τριφύλλι”.

Ο 21χρονος άσος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον πολύπειρο φόργουορντ, με τους “πράσινους” να προσπαθούν να διατηρήσουν έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους και ταυτόχρονα να επενδύσουν στο μέλλον, αποκτώντας τη… συνέχεια του Αντώνη Φώτση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του, μιας και τον θεωρεί ιδανική επιλογή για την ολοκλήρωση της φροντι λάιν του Παναθηναϊκού, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να πιέζουν τον παίκτη να υπογράψει. Εκείνος έχει στο μυαλό του και το κολέγιο του Ουέικ Φόρεστ, με το θέμα, πάντως, να αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιώματα του Έλληνα φόργουορντ στην Ελλάδα ανήκουν στον Άρη, ο οποίος του έχει ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο και θα διεκδικήσει κάποια αποζημίωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…