Κεντρική Basket League Ντίλαρντ: “Να περιμένετε μια ικανοποιητική σεζόν”

Ντίλαρντ: “Να περιμένετε μια ικανοποιητική σεζόν”

dillard apollonas lavrio

dillard apollonas lavrio

Ο Κέβιν Ντίλαρντ μίλησε εφ’όλης της ύλης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα paokbc.gr, με τον νέο πλέι-μέικερ του ΠΑΟΚ να εκφράζει την αισιοδοξία του ενόψει της επερχόμενης σεζόν, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών και όντας ενθουσιασμένος που εντάχθηκε στο ρόστερ του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι θα είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, ο Ντίλαρντ τόνισε: “Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ πλούσια παράδοση και συνεχίζει να χτίζει ξεκινώντας μία καινούργια εποχή. Θέλω να είμαι κι εγώ κομμάτι όλης αυτής της προσπάθειας”. Επίσης, εγγυήθηκε ότι η δική του απόδοση θα είναι η καλύτερη δυνατή: “Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ αυτά που έχω μπροστά μου. Θα έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχείς. Η επιτυχία μας εξαρτάται μόνο από την αφοσίωση και τη “μάχη” και αυτά μπορείτε να τα περιμένετε από μένα”.

Ο Ντίλαρντ δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην αναφερθεί και στο κοινό της ομάδας: “Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικοί και η ομάδα είναι σαν οικογένεια και πολύ υποστηρικτική. Ακούγεται ενθουσιαστικό το να παίξω στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι και η ομάδα μπορούν να περιμένουν μία σεζόν που θα τους ικανοποιήσει. Μία πολύ ενεργητική σεζόν”.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να κρατήσει δύο “καρπούζια” σε μία μασχάλη, με δεδομένη τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League αλλά ο Ντίλαρντ δείχνει να μην πτοείται: “Και οι δύο διοργανώσεις έχουν καλούς προπονητές και παίκτες, αλλά αυτό ειλικρινά είναι κάτι που αποτελεί κίνητρο για μένα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το παίζεις εναντίον τόσο ισχυρών ομάδων και να κερδίζεις. Και σκοπεύω να το κάνω αυτό φέτος με τον ΠΑΟΚ…”

Ακόμη, ο 27χρονος πλέι-μέικερ, μίλησε και για το γεγονός ότι είναι απόφοιτος του Ντέιτον, όπως και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ: “Το ξέρω και τον γνωρίζω. Μίλησα μαζί του αλλά λίγο. Αυτό δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, γιατί πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης έχει τη δική του εμπειρία και θέλω η δική μου στον ΠΑΟΚ να είναι η καλύτερη δυνατή”.

Τέλος, ο Ντίλαρντ αναφέρθηκε στον λόγο που προτίμησε τον αριθμό “1” στη φανέλα: “Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει την ενότητα. Μία ομάδα, ένας στόχος κι αυτός ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να κερδίζουμε στη διάρκεια. Για αυτό και θα επιλέξω και στον ΠΑΟΚ το νούμερο 1″.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…