Κεντρική NBA Σάλος με τη φωτογραφία της κόρης του Χέιγουορντ! (pic)
NBA

Σάλος με τη φωτογραφία της κόρης του Χέιγουορντ! (pic)

gordon hayward jazz

gordon hayward jazz

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ είχε μια εξαιρετική σεζόν με τους Γιούτα Τζαζ, όντας ο ηγέτης των “μορμόνων” με 21.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα και συμμετέχοντας στο πρώτο All-Star Game της καριέρας του! Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του παραμένει αμφίβολος καθώς το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι και μένει ελεύθερος, έχοντας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Μια φωτογραφία της οικογένειάς του, όμως, έβαλε “φωτιά” στις συνεχείς φήμες!

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γκόρντον Χέιγουορντ, Ρόμπιν ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τη μικρή κορούλα τους στο Instagram. Ως εδώ όλα φαίνονται ήρεμα και όμορφα. Η μπλούζα που φορούσε το κοριτσάκι, όμως, είχε ως στάμπα ένα τετράφυλλο τριφύλλι, συνοδευόμενο από τη φράση “Go Green”! Ως αποτέλεσμα, πολλοί θεώρησαν ότι ο Χέιγουορντ θέλησε να υπονοήσει ότι θα ενταχθεί στο ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς αυτό το καλοκαίρι, κάτι που ισχύει ως φήμη εδώ και αρκετό καιρό!

//platform.twitter.com/widgets.js

Η φωτογραφία έδωσε άπλετη τροφή στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έκαναν “πάρτι”, με τη σύζυγο του Χέιγουορντ να υποχρεώνεται να κατεβάσει τη φωτογραφία λίγο αργότερα. Πού να φανταζόταν όλον αυτό τον “ορυμαγδό” που θα ακολουθούσε;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …