Κεντρική Ασίστ Shadow Tα συγχαρητήρια του Λαυρίου στον Παναθηναϊκό (pic)

Tα συγχαρητήρια του Λαυρίου στον Παναθηναϊκό (pic)

giannis bourousis panathinaikos olympiakos 1

giannis bourousis panathinaikos olympiakos 1

Η ΚΑΕ Λαύριο-DHI, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Παναθηναϊκό Superfoods για την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό Superfoods για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI συγχαίρει τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League μετά από συγκλονιστικούς τελικούς επιστρέφοντας στην κορυφή του Ελληνικού Μπάσκετ! Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό Superfoods για το 35ο Πρωτάθλημα και παράλληλα για το 10ο νταμπλ της ιστορίας του!”

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό Superfoods για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος». Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI συγχαίρει τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League μετά από συγκλονιστικούς τελικούς επιστρέφοντας στην κορυφή του Ελληνικού Μπάσκετ! Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS για το 35ο Πρωτάθλημα και παράλληλα για το 10ο νταμπλ της ιστορίας του!#paobc #congratulations #basketball #champion

A post shared by ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI (@kae_lavrio_dhi) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…