Κεντρική Basket League Άρης “Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στην άμυνα”

“Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στην άμυνα”

priftis

priftis

Πιο συμπαγείς στην άμυνα έπρεπε να είναι ο Άρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι των μικρών τελικών της Basket League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το 1-0. Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις. Σίγουρα η ΑΕΚ κάποια στιγμή βρήκε επαφή με το καλάθι περισσότερο από ότι εμείς. Πιστεύω πως και για εμάς ακόμη και αυτοί οι 74 πόντοι είναι αρκετοί, απλώς θα έπρεπε αμυντικά να ήμασταν πιο συμπαγείς. Δώσαμε πάρα πολλές ελεύθερες βολές στον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο.

Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι πίσω στη Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε κάποιες προπονήσεις ανάκτησης, για να παρουσιαστούμε στον αγώνα της Τετάρτης με την ενέργεια που απαιτεί ο αντίπαλος και η ποιότητά του”.

Για τους τραυματίες: “Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με τους τραυματίες. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Dragicevic με πίεση θα προλάβει αν θα παίξει. Ο Jackson θα δούμε πως θα είναι τώρα που θα γυρίσουμε”.

Για την αποβολή του Καββαδά: “Την πρώτη φάση σχετικά με τον Καββαδά και τον Μαυροειδή την είδα. Ήμουν κοντά. Την δεύτερη δεν την είδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Τζαφλέρη (διαιτητής). Πιστεύω ότι κάτι είδε. Θα το δω στο βίντεο”.

Από την πλευρά του ο Μούρτος σημείωσε: “Σήμερα είχαμε πολύ βασικές ελλείψεις. Αυτό μας οδήγησε στο να παίξουμε με καινούργια σχήματα που μας ήταν άγνωστα. Παρόλα αυτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι για αρκετά μεγάλο διάστημα. Όμως, ένα δικό μας νεκρό διάστημα και το γεγονός ότι σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ ευστόχησε σε μακρινά σουτ, άνοιξαν την διαφορά και καθόρισε το αποτέλεσμα. Το μυαλό μας βρίσκεται ήδη στον αγώνα της Τετάρτης“.

  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…