Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

kastritis 1 jpg

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον Κολοσσό, αναφέρθηκε στα λανθασμένες αποφάσεις που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα αλλά και στη διακοπή των είκοσι ημερών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

Για την ήττα: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, είναι δίκαιη η νίκη του. Αμυντικά δεν είχα πολλά παράπονα, ήμασταν στα συνηθισμένα στάνταρ μας, αλλά επιθετικά πρώτη φορά θυμάμαι τόσο μεγάλη αστοχία (22/70 σουτ). Μας έκλεισε καλά στο ζωγραφιστό ο Κολοσσός, μας έδωσε το τρίποντο και τα παιδιά μας έκαναν καλές προϋποθέσεις στα τρίποντα, πολλά από αυτά ήταν ελεύθερα. Είναι από τις μέρες που αν δεν είσαι εύστοχος, τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Προχωράμε, συνεχίζουμε».

Για το ότι ο Άρης δε διανύει μια καλή περίοδο: «Είναι μια περίεργη περίοδος για όλες τις ομάδες. Τώρα πρέπει να κάνουμε υπομονή, θα μείνουμε χωρίς παιχνίδια για μεγάλο διάστημα και πρέπει να προπονηθούμε με μεγαλύτερη διάθεση. Στην κατάλληλη στιγμή να παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι για το Top 6 και μετά να ξεκινήσουμε επιτέλους τα πλέι οφ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη σε ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά και το χειροκρότημα στο φινάλε».

Για τη διακοπή: «Να δούμε μήπως αυτή η διακοπή είναι καλή… Γιατί 20 μέρες είναι πάρα πολλές για έναν επαγγελματία να μένει ανενεργός. Θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Να κάνουμε τη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ιδιαίτερη η θέση μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη στους παίκτες μας και να έχουμε την απόδοση που θέλουμε για κάθε βραδιά. Δεν μπορώ και να μην ανοίξω την αγκαλιά μου στους παίκτες, δείχνοντας τεράστια κατανόηση. Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις όλη τη χρονιά. Ο κόσμος το αναγνωρίζει, το είδαμε και σήμερα σε μια άσχημη εμφάνιση.

Φτάσαμε στο peak μας μετά το Κύπελλο, παίζουμε ένα φορμάτ χωρίς ουσία. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι κιόλας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει όλοι να πιεστούμε και να βγει όπως πρέπει η χρονιά και δεν πρέπει να σβήσουμε όσα πετύχαμε φέτος».

Για το κόψιμο του Μπάνκστον: «Είναι τεχνικό θέμα, έχει να κάνει με το ματσάρισμα των πλέι οφ. Τα επόμενα παιχνίδια με τον Προμηθέα για το 4-5. Αξιολογήσαμε τις καταστάσεις και πήραμε αυτή την απόφαση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…