Κεντρική Basket League Άρης “Παίξαμε καλό μπάσκετ, πλέον δεν υπάρχει άγχος…”

“Παίξαμε καλό μπάσκετ, πλέον δεν υπάρχει άγχος…”

atsaire

atsaireΟ Άρης “πέταξε” τον ΠΑΟΚ εκτός πλέι οφ, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος και στους “κίτρινους” είναι λογικό να υπάρχει ικανοποίηση γι’ αυτό το 2-0 απέναντι στον “Δικέφαλο”. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που κόντρα στους “ασπρόμαυρους” στα πλέι οφ είχε επτά πόντους μέσο όρο, ανέφερε:

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος: “Η τετράδα ήταν ο δεύτερος στόχος μας και ένας από τους πιο σημαντικούς και είμαστε ικανοποιημένοι που τον κατακτήσαμε”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ αλλά και για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Άρη: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που ήρθε αυτή η πρόκριση, παίξαμε καλό μπάσκετ, δείξαμε τις δυνατότητές μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα έχουμε την σειρά με τον Ολυμπιακό.

Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για το αν είναι επιτυχημένη η χρονιά, αυτά θα τα πούμε στο τέλος. Πλέον δεν υπάρχει άγχος, είναι θετικό το ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Η ημιτελική σειρά είναι στις τρεις νίκες, κοιτάμε να διορθώσουμε κάποια λάθη στο παιχνίδι μας. Να παίξουμε καλό μπάσκετ, να το χαρούμε και από εκεί και πέρα τα σημαντικά παιχνίδια έρχονται με την ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…