Κεντρική Basket League Άρης Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Άρης

Αν ο Αυτοκράτορας πήγαινε για πρωτάθλημα, τι θα γινόταν δηλαδή… Aναρωτιόμαστε…”, ήταν ένα από τα σχόλια των φίλων του Άρη στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ η οποία “ανέβασε” φωτογραφίες και video από την συμπαράσταση του κόσμου (στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα) τον οποίο ευχαρίστησε. Και πώς να μην κάνει αυτό το… εύστοχο σχόλιο ο φίλαθλος των “κιτρίνων”. Με ρεκόρ 1-4, με τέσσερις σερί ήττες, οι οπαδοί του Άρη ήταν εκεί (σ.σ. Πάτρα). Οπως πάντα… Είτε εντός, είτε εκτός. Είτε μετά από νίκες, είτε μετά από ήττες. Ο κόσμος του Άρη πιστά ακολουθεί την ομάδα του. Και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Είναι ένα “φαινόμενο”, αν μη τι άλλο. Ένα “ωραίο” φαινόμενο, που χαίρεσαι να βλέπεις! Ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο Άρης πάντα θα είναι… Άρης. Ναι, μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά αυτό είναι απόρροια του μικρού μπάτζετ που υπάρχει ελέω οικονομικών “αμαρτιών” του παρελθόντος. Αλλά ο Άρης δεν παύει να αποτελεί τον “Αυτοκράτορα” του ελληνικού μπάσκετ. Θα είναι πάντα ικανός να “τρελαίνει” τους πάντες, κερδίζοντας ματς που δεν τα περιμένεις. Έχοντας αυτόν τον κόσμο, που είναι… ξεχωριστός, είναι αλλιώς. Ο Άρης αποκτά μια… ανεξήγητη δύναμη.

Ο Άρης σίγουρα θα βρει τον δρόμο του με τον αυτόν τον κόσμο που έχει…“, ήταν ένα από τα σχόλια του ταλαντούχου αθλητή, Βασίλη Μουράτου στο Yellow Radio μετά την ήττα των “κιτρίνων” από το Λαύριο. Και στον επόμενο αγώνα, αυτόν με αντίπαλο τον Προμηθέα, ο Άρης έχοντας τον… έκτο παίκτη στο πλευρό του, πανηγύρισε ένα σπουδαίο “διπλό”. Άραγε, πόσο ψηλά θα ήταν αυτός ο σύλλογος αν είχε οικονομική υγεία και έναν δυνατό επενδυτή; Είναι μια απορία που έχουν όλοι στους “κίτρινους” και ελπίζουν κάποια στιγμή αυτή να… απαντηθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …