Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τσαϊρέλης: «Πρόκληση για μένα η μεγάλη χρονιά»

Τσαϊρέλης: «Πρόκληση για μένα η μεγάλη χρονιά»

tsairelis milbourne

Χαρούμενος ο Μιχάλης Τσαϊρέλης για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια και ο Έλληνας διεθνής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, τόνισε πως αποτελεί πρόκληση για εκείνον η σεζόν που επέρχεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσαϊρέλης:

«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπαιζα στον ΠΑΟΚ, έχουν αλλάξει αρκετά, αλλά υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι που ξέρω. Είναι ο Βαγγέλης, είναι ο κόουτς, μία σοβαρή διοίκηση και ένα κλίμα που από ότι ξέρω, παραμένει εξαιρετικό όπως και τότε. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», λέει ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ και αναφερόμενος στη νέα συνεργασία με τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας προσθέτει: «Χαίρομαι που θα βρω και πάλι τον Βαγγέλη. Γνωριζόμαστε καλά, όλοι ξέρουν ποιος είναι, δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο εγώ. Με τον κόουτς συνεργαστήκαμε με επιτυχία στη Λάρισα. Νομίζω ότι είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, έχουμε θετική άποψη ο ένας για τον άλλο, πιστεύω ότι ταιριάζει το στυλ μου σε αυτό το μπάσκετ που θέλει ο κόουτς. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη συνεργασία και αυτή την φορά».

Μιλώντας για τις πολλές και σημαντικές προκλήσεις της νέας σεζόν, ο έμπειρος ψηλός ήταν ξεκάθαρος… «Είναι πρόκληση η μεγάλη χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, θα προστεθεί η Ευρώπη και το Κύπελλο, έχουμε από νωρίς και το Super Cup. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να δώσει το μάξιμουμ για να πετύχουμε».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, στην προ εννέα ετών συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ο Τσαϊρέλης σχολιάζει: «Θυμάμαι πολλά πράγματα από τα δύο μου χρόνια στον ΠΑΟΚ. Πρωτίστως το εξαιρετικό κλίμα. Είναι σημαντικό να ταιριάξουν οι παίκτες μεταξύ τους. Η ψυχοσύνθεσή τους παίζει ρόλο και ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να το διατηρήσει αυτό το καλό κλίμα εδώ και πολλά χρόνια και είναι σημαντικό.

Θυμάμαι φυσικά και τον τρόπο που καταφέραμε τη δεύτερή μου σεζόν, να πάρουμε την 3η θέση στους μικρούς τελικούς των Playoffs».

Έχοντας διαγράψει μία σημαντική πορεία στο χώρο του μπάσκετ, με πολλούς σταθμούς στη διάρκεια της καριέρας του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξηγεί πως καταφέρνει να παραμένει ενεργός, με κίνητρο και έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που έρχονται… «Η αγάπη για το άθλημα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να έχει ένας αθλητής για να παίξει μπάσκετ για πολλά χρόνια. Αν δεν το αγαπάς το άθλημα και αυτό που κάνεις, αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσεις. Αν το αγαπάς μένεις. Κάνεις όμως τρομερές θυσίες και πράγματα που δεν φαίνονται και δεν τα ξέρει ο κόσμος. Οι φίλαθλοι βλέπουν μόνο το παιχνίδι και τα στατιστικά. Υπάρχουν όμως πολύ περισσότερα πράγματα, στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα του κάθε αθλητή, που είναι και αυτά που τον κρατάνε ενεργό και σε θέση να παίζει για χρόνια».

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…