Κεντρική Ελευσίνα “Να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε”

“Να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε”

skarafigkas parapono

skarafigkas-parapono
Ο Πανελευσινιακός ,”ανηφορίζει” στην Κηφισιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Η ομάδα της Ελευσίνας έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από την μεγάλη επικράτηση επί του ΚΑΟΔ για να διεκδικήσει την σημαντική (βαθμολογικά) νίκη απέναντι σε έναν ισοδύναμο αντίπαλο.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που περιμένει την ομάδα του καθώς και την διαχείριση που πρέπει να γίνει εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν:

“Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ΑΕ. Νέας Κηφισιάς που όπως έχω ξαναπεί  η βαθμολογική της θέση δεν αντιπροσωπεύει το καλό μπάσκετ που παίζει. Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες όπως ο Νίκος Λιακόπουλος και ξένους που ζητάνε την διάκριση. Εμείς μπαίνουμε σε μια τριάδα αγώνων που θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε αλλά και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που ήταν τραυματίες και να ανασυνταχθούμε, ίσως και με την προσθήκη κάποιων παικτών, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με Ηλυσιακό, Ίκαρο και Κολοσσό“.

Εκπροσωπώντας του παίκτες του Πανευλισινιακού, ο Γιάννης Δημάκος πρόσθεσε: “Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Δράμα που η ομάδα παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς έπαιξε πολύ καλά. Το Σάββατο αγωνιζόμαστε με την Κηφισιά με την οποία έχουμε και τις ίδιες νίκες και τους ίδιους στόχους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ αλλά εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και θα κατέβουμε στο παιχνίδι για να το χτυπήσουμε και να κερδίσουμε ότι καλύτερο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί με νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…