Κεντρική Basket League ΑΕΚ Απαγορευτικό… στη Ζωφριά!

Απαγορευτικό… στη Ζωφριά!

kalogeropoulos dimitris

kalogeropoulos-dimitris

Βιάστηκε κατά πως φαίνεται η διοίκηση της ΑΕΚ να ευχαριστήσει τη Νήαρ Ηστ για τη φιλοξενία της. Διότι αν παίξει ποτέ αγώνα στη Ζωφριά θα είναι θαύμα. Το “θέατρο του παραλόγου” με το καταραμένο 3ο Κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν έχει τέλος. Η Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής αποχώρησε πριν από λίγο από τη δήθεν “έδρα” της ΑΕΚ, αλλά παρότι τοποθετήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας, τα μέλη της ζητούν τώρα ειδική μελέτη! Όπερ σημαίνει εισηγήθηκαν αρνητικά για την καταλληλότητα του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι με κυβερνητική απόφαση της 24ης Δεκεμβρίου το γήπεδο της Ζωφριάς κρίνεται κατάλληλο. Για απροσδιόριστο λόγο, όμως, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση του… Δημήτρη Καλογερόπουλου επιμένει στο “απαγορευτικό”. Το πρωί υπήρξε και τηλεφωνική… ένταση μεταξύ αξιωματούχων του δήμου και του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η ουσία είναι, ότι η ΑΕΚ (που επιμένει στην ευθεία και δεν αντιδρά δυναμικά στα προσκόμματα) δεν έχει αδειοδότηση και αναζητεί μόνιμη έδρα και δεν βρίσκει. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι και η αναμέτρηση του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Φίλιππο Βεροίας δεν θα γίνει στη Ζωφριά…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…