Κεντρική Ασίστ Shadow Οι… δρόμοι του Γιάννη (pics)

Οι… δρόμοι του Γιάννη (pics)

antetokounmpo tsevis3

Ο Χάρης Τσέβης είναι ένα μοναδικό φαινόμενο. Ένας Έλληνας καλλιτέχνης, Visual Designer εγνωσμένης αξίας με παγκόσμια απήχηση και τρομερές δουλειές (ανάμεσά τους η καμπάνια του Μπάρακ Ομπάμα), ο οποίος συνάμα είναι και λάτρης του μπάσκετ. Και του… eBasket, καθώς μας έκανε την τιμή να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα έργα του.

Ο Χάρης λατρεύει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φιλοτέχνησε το πορτραίτο του, ως έναν «φόρο τιμής, ενός μοναδικού φανταστικού μπασκετμπολίστα και μιας μοναδικής προσωπικότητας», όπως ο ίδιος περιέγραψε.

antetokounmpo tsevis

Στις φωτογραφίες που βλέπετε θα διαπιστώσετε ότι το πορτραίτο του Γιάννη είναι φτιαγμένο από δρόμους της Αθήνας. Ένα μωσαϊκό πορτραίτο του «Greek Freak», βασισμένο στον χάρτη από τα σημεία της Αθήνας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μια ποικιλία από φωτογραφίες, των δρόμων της Αθήνας (με σημειωμένες ακόμα και τις στάσεις του Μετρό), στους οποίους περπάτησε ο σταρ του ΝΒΑ.

antetokounmpo tsevis1

Η σύλληψη της ιδέας και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι μοναδικής ομορφιάς κι αξίας. Γιατί είναι ταυτόχρονα ιστορικό ντοκουμέντο και μια υπέροχη διαδρομή. Εκπληκτική δουλειά, από έναν εκπληκτικό άνθρωπο, που ετοιμάζει και μια συγκλονιστική έκπληξη, την οποία θα μας επιτρέψετε να μην αποκαλύψουμε. Όχι ακόμα

antetokounmpo tsevis2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…